CLM Târgovişte – Un Turn Babel în care Tudorică Răducanu e majoritar!

Consiliul local al municipiului Târgovişte seamană zilele acestea cu biblicul Turn Babel în care fiecare vorbeşte doar pe limba lui: politică sau conjuncturală. Fragila majoritate formată la începutul mandatului de USL şi PPDD s-a rupt, partidul lui Diaconescu apropiindu-se de PDL. USL păstrează totuşi un mic avantaj la un vot, prin cooptarea în “cercul puterii” a  consilierului PDL Tudorică Răducanu. “Am observat cu toţii că între Partidul Democrat Liberal şi Partidul Poporului Dan Diaconescu s-a format o alianţă la nivel Consiliul Local al Municipiului Târgovişte. La nivel CLM sunt două blocuri: pe de o parte este USL şi domnul Tudorică Răducanu, iar pe de alta PDL şi PPDD. Cu toate acestea USL va miza în continuare pe proiectele pe care şi le-a propus. Noi vom vota în continuare în intersul cetăţeanului indiferent de alinaţele care vor exista în Consiliul Local Târgovişte. În ceea ce priveşte votul pe încetarea mandatului domnului Tudorică Răducanu, noi nu am făcut acest lucru în ideea de a păstra o majoritate, ci pentru că nu erau întrunite condiţiile legale pentru încetarea mandatului.” a  precizat Cristian Stan, liderul de grup al USL în consiliu.

Cum scaunul de consilier al lui Tudorică nu este prea stabil, USL ar putea pierde acest firav avantaj. De aceea nici o variantă nu este exclusă, în opinia lui Stan: “Nu excludem o colaborare viitoare cu PPDD. Este loc de dialog, dar sigur că fiecare vot pe care PPDD îl va da pentru PDL va înreuna această posibilitate de reconciliere. Nu vreau să intru într-o polemică cu reprezentanţii PPDD, dar vrea să readuc aminte că domnii Bozieru şi Dobândă sunt consilier locali şi cu sprijinul USL.” a mai spus acesta.

Ruptura dintre foştii aliaţi este confirmată şi de liderul PPDD Dâmboviţa Radu Popa, care vorbeşte însă de o alianţă USL- PDL: „În ultimile 8 luni de zile neseriozitatea USL a făcut ca funcţia de viceprimar negociată cu ei să rămână vacantă. Foarte mulţi dintre oamenii noştri de la partid îmi cer să rup alianţă cu USL pentru că s-a dovedit neproductivă. Mă deranjează impocrizia liderilor USL, care în timp ce îşi negociază funcţiile cu PDL ne acuză pe noi de  tot felul de bazaconii.” a declarat acesta pentru Gazeta Dâmboviţei.

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro