SUSPICIUNE: Şefa Curţii de Conturi, Mihaela Horga, agent electoral pentru soţul ei?

În ultima săptămână, Mihaela Horga, şoţia candidatului liberal pentru colegiul Fieni, Vasile Horga, a ieşit din  nou din anonimat. Presa locală a scris despre faptul ca şefa Curţii de Conturi şi-ar susţine bărbatul, dar nu din postura de soaţă. Se pare că, aceasta i-ar ameninţa pe primari că trimite controlul peste ei, dacă Horga nu obţine suficiente voturi. Mihaela Horga a fost acuzată public şi de reprezentanţii ARD, în legătură cu controlul Curţii de Conturi asupra activităţii CJD din perioada 2008- 2012, control catalogat drept unul la comandă politică.

Read more

Deputatul Plăiaşu rupe tăcerea, în apărarea lui Coman! Atac dur împotriva lui Volintiru şi Horga!

După scoaterea a de pe listele de parlamentare din judeţul Dâmbovia, deputatul liberal Gabriel Plăiaşu a ales să păstreze tacerea pentru a nu tulbura organizaţia PNL. Asta cu toate că Plăiaşu a fost umilit, aflând în sediul PSD, cu câteva minute înainte de conferinţa de presă de prezentare a listei USL, că nu mai candidează şi că este înlocuit cu Vasile Horga.

 

Read more

Mic cu mic se face mare? Partidele de sub 1% îl vor demis pe Traian Băsescu

În ultima decadă a lunii aprilie, PNG-CD Dâmboviţa semna cu USL un protocol de colaborare, fiecare parte luându-şi anumite angajamente. Ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, Gabriel Casandra – preşedintele PNG –CD Dâmboviţa şi Dumitru Banu – prim-vicepreşedinte la nivel judeţean, au precizat că termenii protocolului au fost respectaţi, motiv pentru care susţin, în continuare, USL. De asemenea, a fost fost prezentată poziţia PNG-CD Dâmboviţa referitor la Referendumul pentru demiterea preşedintelui României, ce va avea loc pe data de 29 iulie:

 

Read more

Ceauşescu şi Adrian Năstase candidează la primărie!

Nu este nicio glumă, ci chiar un adevăr, Ioan Aurel Ceauşescu şi Adrian Năstase sunt doi dintre candidaţii la primăriile dâmboviţene Fieni şi I.L. Caragiale. Cei doi, primul din partea PRM şi al doilea din partea USL candidează la fotoliul de primar şi spun că numele pe care le poartă, le-au adus şi necazuri, dar şi multe satisfacţii însă  niciunul nu şi l-ar schimba.

Read more

Florin Popescu râvneşte primăria Găeşti!

Nu e glumă, Florin Popescu chiar candidează la Găeşti! Nu este vorba, însă, despre Florin Popescu, preşedintele PDL Dâmboviţa şi candidatul formaţiunii pentru un nou mandat la preşedinţia Consiliului Judeţean Dâmboviţa, ci despre tizul său, Forin Popescu, zis Fritz, preşedintele PRM Găeşti, care ar vrea să fie primar în oraş.

 

Read more
Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro