Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de vineri, nr. 3659
3-12-2021

Deputatul Plăiaşu rupe tăcerea, în apărarea lui Coman! Atac dur împotriva lui Volintiru şi Horga!

 

Aseară Plăiaşu a ripostat prima oară, pentru a-i lua apărarea primarului liberal de la Pietrari, Cornel Coman (foto dreapta), care a fost “înfierat” într-o sedinţă a USL la care au luat parte, conform deputatului, Horga şi Volintiru. Coman este singurul primar liberal aflat la al doilea mandat, dar le-a stat mereu în gât unora prin susţinerea pe care i-a acordat-o  lui Gabriel Plăiaşu în lupta pentru şefia PNL, în 2011. Iată manifestul liberal al deputatului Plăiaşu, pe care acesta l-a postat pe mai multe pagini de socializare.

 

“Dragii mei liberali,
Data fiind situaţia de forţă majoră în ceea ce priveşte persoana mea, mi-am propus ca pe întreaga perioadă a campaniei electorale să fiu extrem de rezervat cu părerile sau apariţiile publice.
Conjunctura mă obligă însă, să mă bag în seamă. Aflu că în seara de luni, 19 noiembrie 2012, în generosul spaţiu de la Cantup Târgovişte s-au întâlnit social democraţi bine intentionati, liberali de conjunctură şi conservatori bine reprezentaţi.
Vă declar public dezamăgirea mea pentru atitudinea celui care este liderul politic al PNL Dâmboviţa şi a unui candidat PNL pe listele USL pentru alegerile parlamentare.
Astă seară s-au hotărât sa fie bărbaţi şi în spaţiu public, în faţa aliaţilor din USL au „comis” aprecieri la adresa primarului PNL din comuna Pietrari, Cornel Coman.
Vreau pe această cale să declar deplina mea solidaritate cu Cornel Coman pe care îl consider prietenul meu. Este inadmisibil ca, din neputinţă, să-l jignesti în public afirmând despre Cornel că nu este LIBERAL!!!!!!
Rezultatele lui electorale şi aderenţa la PNL în momentele grele îl recomandă drept un om corect si onest.
Îi rog pe toţi aceia care cred în PNL sa apere identitatea şi profilul acestei organizaţii.
Pe principiul „apa trece, pietrele rămân!” vom trăi împreună vremuri mai bune.
Atunci când un personaj a stat prea mult în cimiliturile lui Vadim Tudor si a avut abonament la România Mare vine şi contestă adeziunea liberala a unui OM precum Cornel Coman, avem motive de indignare!!!!! Consider că cel care atacă trebuie să-şi facă un stagiu prin biblioteca studiind pe Djuvara, Zeletin sau Stoenescu. Nu ar fi rea nici o reculegere pe la FLORICA pentru ca acolo se simte cel mai bine spiritul liberal!
În final, mă declar deplin solidar cu primarul Cornel Coman, un om corect şi dedicat.
Îi provoc public pe carcotaşi, pe neputincioşi, la o dezbatere publică. EU cu EI. Stau singur în fata lor. Ei băieţi instruiţi de la Capitală, eu născut şi crescut în Dâmboviţa. Să vorbim despre PNL …….şi atât!!!!!!!

Gabriel Plaiasu, Deputat Liberal”

 

Distribuie:

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
Gopo

CITEȘTE ȘI

soundservice SPMT
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Webhosting Armand Media