Mic cu mic se face mare? Partidele de sub 1% îl vor demis pe Traian Băsescu

PNG –CD Dâmboviţa susţine USL la Referendumul din 29 iulie, pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu, în baza protocolului semnat la 23.04.2012, protocol în baza căruia noi, PNG, ne-am angajat să colaborăm cu USL în campaniile electorale pentru alegerile locale, parlamentare, prezidenţiale anticipate sau la termen. Acest lucru îl facem cu gândul de a scoate România din actuala criză economică, socială şi politică şi pentru a se termina acest război dintre Traian Băsescu şi Parlamentul României, Guvernul României şi justiţie, pentru un climat sănătos şi pentru respectarea democraţiei şi a statului de drept. PNG –CD Dâmboviţa va vota DA pentru demiterea preşedintelui României la Referendumul din 29 iulie. Facem apel la toţi membri şi susţinătorii noştri din Dâmboviţa să vină duminică la vot pentru validarea Referendumului şi să voteze pentru demiterea preşedintelui suspendat al României, domnul Traian Băsescu”.

 

Şi UPSC va spune tot “Da” la referendum. Respingem încercarea  partizanilor  preşedintelui de a acredita ideea  potrivit căreia doar ei şi preşedintele suspendat ar reprezenta „valorile europene”, în timp ce restul forţelor politice ar fi decuplate de la norme şi valori pe care în fond românii însişi şi le-au însuşit în mod conştient şi în numele cărora au  îndurat  enorme sacrificii în special pe plan economic. Oferta preşedintelui celei mai sărace tari din UE a fost şi rămâne aceeaşi: Traian Băsescu şi austeritate cu orice preţ. Oferta politică a Doamnei Angela Merkel şi a CDU pentru alegerile din 2013 este „creşterea bunăstării tuturor germanilor”. Tocmai forţa acestui contrast ne obligă să respingem prin votul din 29 iulie încă un demers al lui Traian Băsescu, pentru sărăcirea şi alienarea noastră. „Poţi să înşeli câţiva oameni tot timpul şi toţi oamenii o perioadă, dar nu poţi înşela toţi oamenii tot timpul”.

Afirmăm pe această cale că „valorile europene” în care credem cu multă convigere încep cu şi de la interesul şi bunăstarea românilor, orice altă abordare fiind una golită de conţinut. Pentru UPSC, România nu poate fi nicicând introdusă în ecuaţia unei bătălii politice purtată în mod vulgar în faţa partenerilor europeni şi nu poate nicicând fi făcută responsabilă nici ca ţară şi nici ca popor pentru frustrările unor politicieni care atunci când pierd o bătălie „dau foc” la tot ce s-a câştigat în timp în planul evoluţiei democratice româneşti  şi recunoaşterii internaţionale. Pentru Uniunea Populară ( UP ), România este temeiul existenţei noastre ca forţă politică, raţiunea de a încerca să formulăm politici şi idei viabile pentru ca mândriei noastre de români să îi adăugam şi bunăstarea meritată de către o întreagă naţiune. Considerăm că cetăţenii trebuie să decidă în curând prin vot ce fel de naţiune îşi doresc în fond să reprezinte, aceasta este expresia suverană a democraţiei pe care noi o purtăm în conştiinţe şi de aceea îi invităm pe români să se exprime  la referendumul din 29 iulie 2012, demonstrând astfel ca nimeni nu ştie mai bine decât noi, ”POPORUL”, să hotărască în legatură cu proprii conducători.”, se arată într-un comunicat al UPSD Dâmboviţa, trimis  de preşedintele interimar Radu Ilicea.

 

Aceeaşi poziţie au şi reprezentanţii PRM Dâmboviţa, care şi-au îndemnat electoratul să iasă la vot contra preşedintelui ţării.

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro