PRM Dâmboviţa face strategii pentru atragerea tinerilor în partid

Săptămâna acesta a avut loc şedinţa ordinară a Organizaţie de Tineret al Partidului România Mare Dâmboviţa. Cu o nouă echipă de conducere coordonată de preşedinta OT PRM, Ana Maria Nicolae, tinerii peremişti vor să-i atragă şi pe alţii de partea lor. “Scopurile noastre pentru acest an sunt sporirea numerică a organizaţiei şi implicarea acesteia în viaţa socială şi culturală a judeţului.” a declarat preşedinta organizaţiei. Ana Maria are doar 28 de ani, spune că primit o educaţie care a îndreptat-o spre doctrina naţionalistă şi a făcut-o să iubească tot ceea ce este tradiţional românesc. “Să se întoarcă către originile lor pentru că să ne recăpătăm identitatea. Să fie cosntienţi de identitatea nostră!” este îndemnul tinerei pentru generaţia din care face parte.

La şedinţa tinerilor peremişti a luat parte şi preşedintele organizaţiei PRM Dâmboviţa George Tîncu. Acesta a adresat o invitaţie tuturor celor care vor să se implice politic: “Îi invităm să ni se alăture. Vrem să facem un front comun pentru a dezvolta creare de locuri de muncă care să oprească plecare masivă a tinerilor în afara graniţelor ţării”. a precizat Tîncu.

Pentru prima dată după mulţi ani, cu sprijinul organizaţiei judeţebe, OTPRM Dâmboviţa va organiza o acţiune pentru tineri în luna martie. Astfel organizaţia speră să se facă vizibilă în spaţiul public şi să-şi  atragă noi membrii.

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro