PRM Dâmboviţa se organizează! Alegeri în filiala Ocniţa

Reorganizarea filialelor locale şi creşterea numărului de membri sunt principalele obiective din 2013 ale Partidului România Mare, filiala Dâmboviţa. Din analiza făcută de noul preşedinte, George Ţîncu a rezultat faptul că partidul a pierdut, în ultimii ani, mulţi membri din cauza lipsei de organizare la nivel local. În această primavară, la nivelul judeţului liderii PRM vor să alcătuiască cât mai multe organizaţii active, care să devină alternative reale în alegerile locale de peste 3 ani.

Prima conferinţă de alegeri a avut loc într-una dintr cele mai puternice organizaţii, cea din comuna Ocniţa. Aici PRM are un membru ales în consilul local al comunei pe Eduard Barcău. În urma alegerilor, noul preşedinte al PRM Ocniţa este Nicolae Mihai. Odată cu alegerea noii conduceri au fost înfiinţate şi organizaţiile de femei şi tineret din localitate.

La Ocniţa, PRM are o veche tradiţie. Actualul primar democrat liberal Viorel Cismaru a c

Câştigat primul său mandat sub sigla Partidului România Mare. În aceea legislatură, consiliul local a avut 11 consilieri peremişti. Pentru 2016, PRM Ocniţa vrea să reia performanţa.

 

 

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro