Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de marți, nr. 3705
18-1-2022
termica tgv

SURSE: Termica şi Compania de Apă pică în grija vicelui Ţuţuianu

 

Societatea are datorii la furnizorul de gaze care nici nu mai vrea să audă de amânări sau eşalonări. Termica  a fost o gaură neagră pentru bugetul municipiului înghiţind zeci de miliarde. Pe vremea când era doar consilier local, Ioan Ţuţuianu a ridicat de multe ori problema societăţii, având chiar dese schimburi de replici cu directorul acesteia Ion Popescu şi cerând rapoarte şi explicaţii din partea acestuia. Acum are posibilitatea sau ghinionul, (vom vedea care este varianta corectă), de a mişca sau nu  rotiţele Termica. Salvarea societăţii a fost şi una dintre promisiunile de campanie ale social democraţilor.

Celălalt viceprimar, Ion Dobândă va  primi sarcini mai lejere. Sursele noastre spun că se va ocupa de chestiunile sociale ale oraşului. Aşteptăm cu interes să vedem dacă Dobândă e ranchiunos în ceea ce-l priveşte de fostul său şef de partid, Avram Iancu, director al uneia dintre instituţiile târgoviştene de îngrijire socială, aflată în subordinea consiliului local.

Decizia primarului privind împărţirea responsabilităţilor cu cei doi viceprimari va fi emisă în perioada imediat următoare.

 

Distribuie:

Leave a reply


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
getsbet Gopo

CITEȘTE ȘI

kiss2022-01.jpg
romserv.jpg
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Webhosting Armand Media