Ginerele doctorului Dobândă a cumpărat drapelul de luptă a lui Avram Iancu

Drapelul de luptă al unei legiuni a lui Avram Iancu, pictat pe piele,  considerat o raritate absolută, a fost scos din nou la vânzare, la casa de licitaţii Artmark. Drapelul i-a aparţinut lui Corneliu Vadim Tudor şi a fost  vândut de familia acestia.  Preţul de pornire pentru steagul lui Avram Iancu a început de la 5.000 de euro, dar a fost adjudecat pentru 105.000 euro de Adrian Thiess, ginerele doctorului târgoviştean Ion Dobândă.  Printre cei care au licitat la eveniment s-au numărat şi Gigi Becali, dar şi autorităţi locale din comuna ardeleană Horea.

“Este un bun important al românilor şi nu l-am cumpărat eu pentru mine, ci împreună cu mai mulţiAdrian Thiess prieteni de-ai mei. I-am informat despre această idee, pentru că până la urmă dacă suntem buni români, cum credem fiecare dintre noi şi sunt convins că toţi suntem, trebuie să facem şi noi anumite gesturi la un anumit moment.  (…) Nu l-am cumpărat eu pentru mine, a fost o chestiune la care probabil într-un final vom fi 20 şi ceva de persoane”, a spus Adrian Thiess.

Acesta nu a dorit să dezvăluie identitatea persoanelor care vor fi implicate în această achiziţie.

drapel avram iancu

Un gand despre “Ginerele doctorului Dobândă a cumpărat drapelul de luptă a lui Avram Iancu

 • 8 februarie 2016 at 8:45
  Permalink

  Dom’le,
  mare e doctorul Dobândă ! Căci are două fete, dintre care una (cea mare) s-a căsătorit cu domnul Adrian Thiess, care domn, pe lângă că e deja onoratul ginere al doctorului Dobândă, acum, dând dovadă de un măreț patriotism, a cumpărat și steagul de luptă a(l) lui Avram Iancu.
  Iată ce ginere patriot și cu dare de mână are doctorul Dobândă. Să-i trăiască !
  (ăsta-i rezumatul știrii prezentate de dvs.)

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro