71 de candidaţi dâmboviţeni au pierdut din start Bac-ul, după ce au absentat la prima probă a examenului

 71 dintre cei 3737 de candidaţi dâmboviţeni din cei 3737 înscrişi în prima sesiune a examenului de Bacalaureat 2013 nu s-au prezentat la examen, pentru aceştia Bac-ul din această sesiune fiind deja pierdut, chiar dacă se vor prezenta la următoarele probe.

Read more

Unde-i lege, nu-i tocmeală! Iată ce reguli trebuie să respecţi la BAC!

Examenul de bacalaureat este în curs de desfăşurare, elevii susţinând zilele acestea probele de evaluare a competenţelor de comunicare în limba română, o limbă de circulaţie internaţională şi a competenţelor digitale. Ca în fiecare an, cei mai puţin pregătiţi dintre elevi nu au ezitat să se folosească de materiale ajutătoare. Conform normelor elaborate de Ministerul Educaţiei, utilizarea acestora precum şi a oricăror forme de fraudare a examenului atrage după sine sancţiuni dure. Elevii prinşi copiind vor fi eliminaţi din sală şi nu vor mai putea susţine examenul două sesiuni consecutive.

Read more

Grup Şcolar Auto Târgovişte, liceul cu olimpici naţionali, dar promovabilitate zero la Bac

  Rezultatele slabe ale simulărilor la probele scrise pentru examenul de Bacalaureat din judeţul nostru au adus, din nou, în atenţia tuturor, Grupul şcolar Auto Târgovişte care, alături de alte două grupuri şcolare, ca şi la examenul din vara anului trecut, au avut promovabilitate zero. Grupul Şcolar Transporturi Auto este, însă, singura unitate de învăţământ sută la sută tehnică din judeţ, din cele 17 grupuri școlare dâmbovițene.
Read more
Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro