Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de marți, nr. 3705
18-1-2022

Surprize, surprize! Vezi aici cine sunt candidații înscriși pentru concursul de inspector școlar general adjunct și director al CCD:

Pe site ul Inspectoratului Școlar Județean Dâmbovița a fost publicată lista candidaților înscriși la concursul de ocupare a funcțiilor de inspector școlar general adjunct și director al Casei Corpului Didactic Târgoviște.

Se pare că, deși se zvonise că va candida pentru postul de inspector școlar general, profesorul Gabriela Istrate, fost director al Liceului de Arte Bălașa Doamna și al C.N.C.Cantacuzino Târgoviște, s-a decis să candideze pentru postul de inspector școlar general adjunct. Este, de fapt, singura candidată pentru această funcție. Pentru funcţia de inspector şcolar general adjunct, în organigrama IŞJ Dâmboviţa este un singur post disponibil, spre deosebire de alte judeţe.

Pentru funcția de director al CCD candidează, însă, două doamne: actualul director în funcție, profesor Aurora Solomon, fost inspector școlar general în urmă cu câțiva ani, și Daniela Luminița Barbu, profesor metodist în cadrul aceleiași instituții.

Probele de concurs se vor desfăşura în perioada 20 aprilie-29 mai 2015 la sediul Ministerului Educaţiei şi Cercetării Şiinţifice.

Citeşte şi

OVIDIU BĂSCEANU, DESPRE MOTIVELE PENTRU CARE NU MAI CANDIDEAZĂ LA FUNCȚIA DE INSPECTOR ȘCOLAR GENERAL ADJUNCT

Distribuie:

Leave a reply


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
getsbet Gopo
kiss2022-01.jpg
romserv.jpg
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Webhosting Armand Media