Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de marți, nr. 3705
18-1-2022

Ovidiu Băsceanu, despre motivele pentru care nu mai candidează la funcția de inspector școlar general adjunct

Actualul inspector școlar general adjunct, Ovidiu Băsceanu, nu va mai candida la funcția de inspector școlar general adjunct al IȘJ Dâmbovița.

Singura candidată pentru această funcție este profesorul Gabriela Istrate ().

Contactat telefonic de reporterii Gazeta Dâmboviței.ro, Ovidiu Băsceanu și-a motivat astfel decizia de a nu mai candida la funcția pe care o ocupă în acest moment: „Din motive personale. Am renunţat încă din decembrie. Prima pe care am anunţat-o a fost soţia, care m-a întrebat dacă anul acesta mergem în concediu şi i-am spus să caute oferte. Îmi iau o pauză. Poate că am obosit. Fiecare om mai oboseşte la un moment dat „.

Acesta spune că este mulţumit de munca pe care o lasă în urma sa, în perioada în care a fost la Inspectoratul Şcolar. „Eu zic că da, dar mai e până atunci. (până când va pleca din funcţie) Mai e ceva vreme şi poate că o să fac şi o conferinţă de presă. Nu mă opreşte nimeni să fac asta. Am o relaţie foarte bună cu Sorin Ion de ceva vreme”.

Citeşte şi

SURPRIZE, SURPRIZE! VEZI AICI CINE SUNT CANDIDAȚII ÎNSCRIȘI PENTRU CONCURSUL DE INSPECTOR ȘCOLAR GENERAL ADJUNCT ȘI DIRECTOR AL CCD:

Distribuie:

Leave a reply


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
getsbet Gopo
kiss2022-01.jpg
romserv.jpg
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Webhosting Armand Media