DÂMBOVIȚA: PSD și-a anunțat candidații pentru primăria orașelor județului

Preşedintele PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu a anunţat astăzi într-o conferinţă de presă propunerile partidului pentru fotoliile de primari în oraşele din judeţul Dâmboviţa, la alegerile din vara lui 2016. Nu sunt nume noi în PSD, menţinându-se candidaţii acolo unde partidul are primari în funcţie.

“La Titu, Niculaie Traian. La Târgoviște, Stan Cristian. Doar n-om veni acum cu alt candidat la Târgoviște, după ce avem primar interimar. Nu am identificat încă soluția cea mai bună pentru Pucioasa și Fieni. Încă căutăm. La Pucioasa, aveam candidat pe domnul Constantin Ana. Numai că, în condițiile în care un alt membru de familie s-a dus în altă parte e greu să fii credibil în fața oamenilor. I-am spus-o și lui. Nu poți să fii credibil circulând un membru de familie pe partea stângă și altul pe partea dreaptă, eventual candidați amândoi la primărie. Râde lumea de noi. La Fieni încă nu am candidat care să aibă șanse să-l bată pe Budoiu. Discut cu trei-patru. Vreau neapărat să bat la Fieni. M-am săturat de diverse discuții. În județ, sunt candidați la primărie, primari, care au spus clar că vor candida, sunt situații în care unii au diverse subiecte pe rol, cu ANI, cu justiția, în general, și sunt primari care ne-au mărturisit că în contextul dat, se gândesc foarte bine dacă mai merită în vreun fel să candideze la funcția de primar. Mai ales când au auzit și cu ce pensii au ieșit unii dintre ei, pensii de 1400-1500 de lei,. De mizerie. La Găești, Costea Fănuț este una din propuneri, și asta mă refer dacă am avea alegeri anticipate, că până la alegerile de anul viitor mai avem un an și vom face sondaje de opinie. La Găești poate fi și Iacobuță Cristin candidat la funcția de primar.  La Răcari, am o propunere, dar o țin deocamdată pentru uz intern.” a declarat Ţuţuianu.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

: 3 ganduri despre “DÂMBOVIȚA: PSD și-a anunțat candidații pentru primăria orașelor județului

 • 12 mai 2015 at 17:40
  Permalink

  Pensia de 1400-1500 lei este o pensie de mizerie???

  Reply
 • 12 mai 2015 at 14:36
  Permalink

  Si la Moreni,evident Bibicu. Cat de prosti sunt toti,culmea,au sanse reale de a deveni primari la cat de varza e Noul PNL(!) azi.

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro