Cu Permisul ECDL scapi de o probă la BAC. Citeşte aici mai multe:

 Liceeni îşi pot folosi permisul european de conducere a computerului pentru a nu mai susţine această probă în cadrul examenului de maturitate.

Statistica arată că mai mult de 30 000 de elevi şi-au echivalat până în prezent proba de Competenţe Digitale de la Bacalaureat cu Permisul ECDL.

Şi din judeţul nostru, potrivit informaţiilor oferite de inspectorul şcolar Mihaela Antpon, anul trecut şi-au echivalat proba de competenţe digitale cu Permisul ECDL 1477 de elevi, adică de aproape 4 ori mai mult decât numărul candidaţilor înscrişi la proba de evaluare a competențelor digitale la Bac.

Anul acesta, se aşteaptă ca un număr similar de candidaţi să-şi echivaleze proba de competenţe digitale, dar numărul exact se va ştii în luna mai, când se fac înscrierile pentru Bac.

Programa pentru obţinerea Permisului ECDL PROFIL BAC corespunde materiei pe care elevii de liceu o parcurg în cadrul orelor de TIC din programa şcolară pentru clasele a IX-a si a X-a.
Liceenii pot sa se pregatească chiar în cadrul orelor de la şcoală pentru obţinerea unei certificări cu recunoaştere internaţională.

 

 

 


Valeriana heidelbergcement
Iohanis

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro