Cu Permisul ECDL scapi de o probă la BAC. Citeşte aici mai multe:

 Liceeni îşi pot folosi permisul european de conducere a computerului pentru a nu mai susţine această probă în cadrul examenului de maturitate.

Statistica arată că mai mult de 30 000 de elevi şi-au echivalat până în prezent proba de Competenţe Digitale de la Bacalaureat cu Permisul ECDL.

Şi din judeţul nostru, potrivit informaţiilor oferite de inspectorul şcolar Mihaela Antpon, anul trecut şi-au echivalat proba de competenţe digitale cu Permisul ECDL 1477 de elevi, adică de aproape 4 ori mai mult decât numărul candidaţilor înscrişi la proba de evaluare a competențelor digitale la Bac.

Anul acesta, se aşteaptă ca un număr similar de candidaţi să-şi echivaleze proba de competenţe digitale, dar numărul exact se va ştii în luna mai, când se fac înscrierile pentru Bac.

Programa pentru obţinerea Permisului ECDL PROFIL BAC corespunde materiei pe care elevii de liceu o parcurg în cadrul orelor de TIC din programa şcolară pentru clasele a IX-a si a X-a.
Liceenii pot sa se pregatească chiar în cadrul orelor de la şcoală pentru obţinerea unei certificări cu recunoaştere internaţională.

 

 

 

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro