ALEGERI 2012: Candidatul PDL la primăria Văcăreşti, ameninţat de un poliţist

PDL Dâmboviţa acuză un agent de poliţie de purtare abuzivă, după ce acesta ar fi ameninţat pe un candidat la primărie în localitatea Văcăreşti. Potrivit candidatului PDL, agentul de poliţie l-ar fi ameninţat din cauza unor afişe electorale cu acesta şi candidatul la şefia consiliului judeţean, lipite pe stâlpii de iluminat public.

Read more

Adrian Ţuţuianu, primul pe buletinul de vot, în urma tragerii la sorţi făcută de BEJ!

Aceasta cu toate că în documentul de acceptare a candidaturii se specifică faptul că Adrian Ţuţuianu este candidat propus de Uniunea Social Liberală, iar în ordinea stabilită de tragerea la sorţi USL nu există! Primul partid ales din urnă să ocupe prima poziţie a fost PSD, urmat de PNL.

Read more

Ieşi la picnic? Noua lege impune zeci de obligaţii şi amenzi usturătoare! Vezi aici câteva dintre regulile obligatorii pentru cei ce vor să iasă la iarbă verde

 

În weekend, în zona Priseaca, zeci de targoviştenii, şi nu numai, au ieşi la picnic, profitând de ziua extrem de frumoasă. Puţini ştiu, însă, că masa la iarbă vrede i-ar putea costa până la 50 000 de lei,  dacă nu vor respecta restricţiile impuse de noua lege a picnicului.

Read more
Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro