Un bărbat a murit în timp ce făcea dragoste cu o femeie mult mai tânără decât el

Când a văzut că nu mai mişcă, concubina acestuia a alertat vecinii care au sunat imediat la ambulanţă, însă medicii sosiţi la faţa locului nu au mai putut decât să constate decesul. Bărbatul era cunoscut cu afecţiuni cardiace. Cadavrul a fost preluat de către medicii legisiţi.

Bărbatul a fost găsit gol în dormitorul casei. Concubina acestuia poveşteste că la un moment dat i s-a părut că bărbatul a adormit, însă când a vrut să-l trezească şi-a dat seama că acesta nu mai mişcă. Femeia este din localitatea Picior de Munte şi nu e tocmai uşă de biserică, având mai mulţi copii din relaţii întâmplătoare. Cadavrul bărbatului a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală pentru a fi autopsiat.  Medicii legişiti vor stabilii ce a provocat decesul bărbatului şi dacă acesta a luat cumva pastile de potenţă, combinate cu cele pentru afecţiunile cardiace de care suferea.


 


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca