Salvat de pompieri şi apoi lasat, în stradă, să moară! (VIDEO)

Cam aşa s-ar rezuma ultimele ore ale unui “cel mai bun prieten al omului” în municipiul Târgovişte. Moartea în chinuri a unui câine a arătat, şi astăzi, că, poate, oamenii sunt mai sălbatici decât animalele, chiar şi prin simplul fapt că nu s-a reuşit elaborarea unei legislaţii de protecţie a animalelor.

Read more

Un bărbat a murit asfixiat în căminul unui hidrofor adânc de doi metri

Din primele verificări se pare că bărbatul încerca să verifice hidroforul care funcţiona cu benzină şi din cauza inhalării gazelor emanate şi-a pierdut cunoştinţa. El a fost găsit de proprietartul casei unde lucra care a anunţat imediat medicii. În ciuda eforturilor acesta a decedat.

Read more

Accident rutier grav la Dragodana. O persoană a murit, iar alte două sunt rănite

Un bărbat a murit și alte două persoane au ajuns la spital în urma unui accident petrecut în localitatea dâmbovițeană Dragodana, pe Drumul Național 72, care face legătura între Târgoviște și Găești. Din primele verificari ale polițiștilor, se pare că vinovat pentru producerea accidentului este șoferul unui Logan care  a pătruns pe contrasens, izbindu-se violent cu un autoturism Cielo.
Read more

RIP. Mesaje impresionante pentru Mihai, tânărul mort în accidentul de pe Aleea Mănăstirii, pe reţelele de socializare

Prietenii tânărului care a murit în noaptea de vineri, 23 martie, izbindu-se cu motocicleta de un autotuism au postat o serie de fotografii şi colaje pe site-urile de socializare. Încă, mesajele emoţionante curg, de la prietenii lui Mihai, care nu înţeleg cum de soarta a fost atăt de nedreaptă cu el.

Read more