Liberalii târgovișteni au donat sânge în campania “O şansă pentru viaţă”

Dâmbovițenii sunt așteptați până la ora 13.00, în Piața Mihai Viteazul Târgoviște, din fața Prefecturii, să doneze benevol sânge, în cadrul proiectului “O şansă pentru viaţă”, lansat de Asociația React și Vodafone România, împreună cu Centrul de Transfuzii Târgoviște.
Încă de dimineață. la prima oră, directorul Gazeta Dâmboviței și președinte al PNL Târgoviște, Gabriel Cristache, alături de mai mulți membri ai organizației, printre care și medicul Florentina Vasilescu Moțoc, s-au prezentat la centrul mobil de colectare și au donat sânge pentru semenii lor.
În plus, până la ora 13.00, sunt așteptați să urmeze exemplul și alți membri ai organizației municipale a PNL, dar și ceilalți cetățeni, acesta fiind un important gest de solidaritate, așa cum spun Gabriel Cristache.
„Am aflat din presă de acțiunea de astăzi și am vorbit cu colegii mei aseară, în cadrul unei ședințe, iar astăzi ne-am mobilizat încă de la prima oră, pentru a dona sânge, acesta fiind un gest de solidaritate cu semenii noștri, pe care ar trebui să îl facem fiecare dintre noi, fără a ne gândi la recompense materiale. Ne dorim ca un număr cât mai mare de târgivișteni să participe la aceste acțiuni pentru ca sângele recoltat de medici să salveze cât mai multe vieți”, a declarat Gabriel Cristache, președinte PNL Târgoviște.
„Mesajul meu este că trebuie să-i ajutăm pe cei în suferință și eu zic că, dacă facem un astfel de gest, ni se vor împlini de zece ori mai multe lucruri pe care le dorim în viață. Când ajuți pe cineva donând sânge, te simți mai împlinit”, este de părere medicul Florentina Vasilescu Moțoc, membru PNL Târgoviște.
Campania de donare va continua în fiecare marți din săptămână, pe Platoul Prefecturii, dar și la Centrul de Transfuzii Târgoviște, unde sunt așteptați donatorii fideli.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Distribuie:

hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro