Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de miercuri, nr. 3706
19-1-2022

Mare bucurie mare! F.C Chindia a învins Craiolguța

Târgoviștea e pe val! În meciul cel mai așteptat al acestei perioade, cel dintre F.C Chindia și C.S. Universitatea Craiova târgovișteni au arătat cât sunt de valoroși, calificându-se în șaisprezecimile Cupei României.

Băieții lui Silviu Dumitrescu i-au învins de olteni cu scorul de 3-1, după prelungiri. CSU Craiova, echipă de liga a II-a, a ajuns să fie învinsă în prelungiri, după ce printr-o lovitură de la 11 metri transformată în minutul 75 de Dragalina, Craiova i-a egalat pe târgovişteni, care marcaseră încă din minutul 36 prin Cherchez. La acest meci, peste două mii de oameni au sărbătorit, alături de jucători, o calificare așteptată la Târgoviște de opt ani.

În optimile Cupei României, F.C. Chindia poate da piept, cu Steaua sau Dinamo! Cert este că pe stadionul Eugen Popescu va evolua o echipă de talie națională.

Oaspeţii au jucat pe rând, în 10 oameni prin eliminarea lui Adrian Ionescu în minutul 50 pentru al doilea cartonaş roşu, apoi în 9 oameni, fiind eliminat şi Opriţa în minutul 99, spulberând visul antrenorului Erik Lincar de a juca semifinalele în Cupa României.

Distribuie:

Leave a reply


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
getsbet Gopo
kiss2022-01.jpg
romserv.jpg
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Webhosting Armand Media