Cursuri pentru părinți. Învaţă să acorzi primul ajutor copilului tău!

Asociaţia React şi Fundaţia Vodafone România fac înscrieri pentru un curs de prim ajutor dedicat părinţilor. Cursul va prezenta manevrele aplicate în cazul celor mai frecvente incidente în care sunt implicaţi copiii şi nou-născuţii.

Pe lângă măsurile de prim ajutor exersate pe manechine, sub atenta îndrumare a instructorilor din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa, participanţii vor avea posibilitatea să pună întrebări şi să înveţe cum să reacţioneze în momentul în care un copil se accidentează.

Cursul este gratuit şi va dura aproximativ 2 ore. Cei care doresc să participe sunt rugaţi să trimită un e-mail pe adresa [email protected] până vineri, 1 aprilie. Ei vor fi contactaţi ulterior pentru confirmarea înregistrării şi comunicarea locaţiei de desfăşurare a cursului.

Evenimentul este organizat de Asociaţia React şi Fundaţia Vodafone România, în parteneriat cu Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă şi face parte din campania „O viaţă poate depinde de tine!”.

Proiectul, care este unul de responsabilizare şi educare socială, îşi propune să informeze populaţia la nivel naţional, cu privire la necesitatea acordării primului ajutor, până la venirea echipajelor specializate.

Mai multe informaţii găsiţi pe site-ul proiectului, www.salvez.ro

Asociaţia React este o organizaţie neguvernamentală care participă semnificativ la dezvoltarea celor patru piloni ai unei comunităţi prospere: sănătate, educaţie, economie socială şi dezvoltare comunitară. Suntem printre cele mai premiate organizaţii neguvernamentale din România, cu 14 premii de excelenţă naţionale şi internaţionale. Implementăm proiecte integrate, care produc schimbări majore în viaţa oamenilor prin sprijin competent şi implicare activă. În cei zece ani de la înfiinţare, am contribuit la schimbarea vieţii unui număr de aproximativ 200.000 de români şi am salvat peste 100.000 de vieţi omeneşti. React are filiale în cinci oraşe din ţară şi o echipă de 50 de angajaţi şi peste 200 de voluntari. www.asociatiareact.ro    www.facebook.com/asociatiareact

Fundaţia Vodafone România a finanţat, în cei 18 ani de activitate, peste 963 de programe în domeniile sănătăţii, educaţiei, serviciilor sociale, având că beneficiari copii, tineri, bătrâni, persoane defavorizate fizic, social sau economic. Până în prezent, Fundaţia Vodafone România a investit 23 milioane de euro în proiecte desfăşurate de organizaţiile non-profit partenere. Mai multe detalii despre programele Fundaţiei se regăsesc pe www.fundatia-vodafone.ro, www.facebook.com/fundatiavodafone, http://fundatiavodafone-blog.ro. Fundaţia Vodafone România este o organizaţie non-guvernamentală românească cu statut caritabil, distinctă şi independentă de operaţiunile comerciale ale companiei, înfiinţată în 1998.


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro