Elevii Clasa a III-a B de la Școala Coresi și-au încântat părinții, cu dansurile bunicilor!

Final de an pentru școlarii din Târgoviște! Majoritatea claselor au muncit, din greu, pentru programe artistice cu care să-și încânte părinții la final de an. Clasa a III-a B a Școlii Coresi, pregătită de învățătoarea Georgeta Caspruf, i-a dus pe părinți în timp, pe ritmurile unor dansuri celebre la începutul secolului trecut. Elevii au învățat Charleston, Tango și Vals, iar toată clasa s-a descurcat minunat.

[youtube width=”600″ height=”400″ video_id=”Tnxk3NpGoF0″]

Denumirea dansului Charleston provine de la orasul Charleston din Carolina de Sud , acest tip de muzica Charleston a fost popularizat ca muzica dance în Statele Unite. Charleston a devenit o manie, un dans popular în comunitatea internaţională, mai ales în anii 1920.

[youtube width=”600″ height=”400″ video_id=”NTVN0nMm0pI”]

La început tangoul era unul din numeroasele dansuri locale din Argentina, dar el a devenit rapid foarte popular în întreaga societate, fiind întâlnit în suburbiile pline de imigranți europeni. De altfel, el este privit în istoria culturii argentiniene ca un dans al imigranților. Începând cu anul 1912, dansatori și muzicieni din Buenos Aires au început să călătorească în Europa, astfel că primul oraș în care tangoul a prins la public a fost Parisul,  apoi Londra, Berlin și alte capitale.

20clasa a iii a b coresi

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro