Școala Coresi Târgoviște găzduiește timp de trei zile concursul „Prets for English!”

200 de elevi, de la clasele III-VIII, din tot județul, vor participa în perioada 27-29 mai la Festivalul-Concurs „Prets for English!”, organizat de Inspectoratul Școlar Dâmbovița și Școala Coresi Târgoviște.

Concursul va avea mai multe secțiuni: teatru, afiș, teatru filmat și fotografie și este coordonat de profesoarele Angelica Stoica (franceză) și Adriana Bărăscu (engleză), susținute de către catedra de limbă și comunicare, dar și de către conducerea școlii.

Obiectivele acestui proiect sunt încurajarea studiului limbilor străine, sensibilizarea elevilor în studierea limbilor străine și valorificarea competențelor prin diferite activități de exprimare orală, scrisă, joc de rol, pe tema tradițiilor și a obiceiurilor din lumea francofonă și anglofonă. -Angelica Stoica, profesor limba franceză

Este o bucurie mare pentru noi că un număr așa de mare de elevi s-au înscris la această primă ediție. Mi-aș dori ca acesști copii, de-a lungul timpului, să nu fie numai tobă de carte, ci să aibă și capacitate de argumentare, să fie buni cetățeni, să se dezvolte dincolo de teorie-Georgeta Gogeanu, director Școala Coresi Târgoviște

La Festivalul -Concurs „Prets for English!” vor participa și membrii unei asociații franceze, Asociația Rencontres, Europenees, Europoesie, Paris, parteneri în proiect, care vor face parte și din juriul evenimentului. Aceștia vor beneficia de un mic tur al obiectivelor turistice din Târgoviște și București, oferit de profesorii de la Coresi, în zilele în care vor rămâne în oraș.

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro