ortooxacell kiss2022.gif Flax

Deputata de Găeşti, Carmen Moldovan – iniţiator al unei Legi a Bicicliştilor

carmen-moldovan

Alături de deputatul UDMR Attila Korodi, deputata USL de Găeşti, Carmen Moldovan va propune dezbaterii parlamentului o Lege a Bicicliştilor. Cei doi sunt iniţiatori ai platformei de comunicare şi acţiune comună Gree Politics. Un proiect al acestei legi ar putea fi gata până în luna aprilie a acestui an. “Trebuie să învăţăm să respectăm biciliştii … Citește mai mult

Florin Popescu a recunoscut că a dat o plasmă şi că va mai da două biciclete!

Toată isteria creată de adversarii politici care spun că PDL are pregătite, ca mită electorală, tot felul de obiecte printre care plasme şi biciclete, preşedintele PDL Dâmboviţa, Florin Popescu, le-a răspuns printr-o ironie în cadrul unei emisiuni difuzate pe posturile de televiziune locale.

Un pas important: Renault Tehnologie Roumanie a inaugurat staţia de pre-epurare a Centrului Tehnic Titu

 

Renault Technologie Roumanie (RTR), prin cel mai nou punct de lucru al său, Centrul Tehnic Titu, continuă eforturile de reducere a impactului activităţii asupra mediului înconjurător. În completarea măsurilor preventive de protejare a resurselor de apă, centrul de încercări de la Titu dispune de la începutul lunii mai 2012 de o staţie de pre-epurare a apelor uzate menajere.

S-a dat startul luptei pentru Trofeul Coresi

 Copii din 16 judeţe ale ţării au sosit astăzi la Târgovişte pentru a participa, timp de trei zile, la cea de-a XV-a ediţie a Proiectul  Educativ de Siguranţă rutieră – ,, TROFEUL  CORESI ”. La deschiderea evenimentului, care a avut loc pe Platoul din faţa Prefecturii au participat reprezentanţi ai administraţiei locale, judeţene şi poliţiei rutiere.

UPDATE:200 de elevi și părinți de la Şcoala Coresi au străbătut în această seară Târgoviştea pe bicicletă, în cadrul tradiţionalului Tur de ciclism (vezi aici galerie foto)

200 de elevi și părinți de la Școala Coresi au realizat în această după amiază turul Târgoviștei pe bicicletă, pe traseul Şcoala cu clasele I-VIII „CORESI” Târgovişte – Bdul I.C. Brătianu – Bdul Regele Carol I- Bdul Mircea cel Bătrân – Str.Calea Domnească – Str.C-tin Brâncoveanu – Bdul Unirii –  Str Col.Dumitru Băltăreţu – Bdul I.C. Brătianu- Şcoala cu clasele I-VIII „CORESI” Târgovişte.Preț de câteva minute, bicicletele au fost reginele străzii, șoferii fiind opriți în trafic de polițiști, care au sprijinit, astfel, acțiunea micilor bicicliști. Alături de copii, părinți și profesori s-a aflat și directorul școlii, Georgeta Gogeanu, care a urcat pe bicicletă și a  pedalat alături de elevii săi. La sfârșit, toți participanții au primit diplome.

Ion Stan a luat o bicicletă din primăria Produleşti! Şi nu era bicicleta lui!

Circul bicicletelor electorale ia o întorsătură neaşteptată în judeţul Dâmboviţa, după ce Ion Stan, preşedintele PSD Dâmboviţa a “capturat” un asemenea corp delict în comuna Produleşti, păstorită chiar de către un subordonat de partid.

TRIADA MOUNTAIN BIKE 2012 va debuta la Târgovişte! Triada MTB este un eveniment în premieră!

triada bmt

 Cu 20 de ani de experiență în ciclism, după 5 ediţii de Geiger MTB Challenge şi numeroase alte competiţii de mountain bike cross country organizate, PROCYCLING vă invită între 27 aprilie și 19 august a.c., la TRIADA MTB 2012 – 3 competiţii de mountain bike ce se vor desfășura în 3 orașe din România: Târgoviște, Brașov și Sibiu.