Un pas important: Renault Tehnologie Roumanie a inaugurat staţia de pre-epurare a Centrului Tehnic Titu

 

Renault Technologie Roumanie (RTR), prin cel mai nou punct de lucru al său, Centrul Tehnic Titu, continuă eforturile de reducere a impactului activităţii asupra mediului înconjurător. În completarea măsurilor preventive de protejare a resurselor de apă, centrul de încercări de la Titu dispune de la începutul lunii mai 2012 de o staţie de pre-epurare a apelor uzate menajere.

Read more

Ministrul Muncii nu a avut timp să se întâlnească cu femeile din mediul rural la Târgovişte

Deşi fusese invitată astăzi, la Târgovişte, pentru a participa la la un seminar de prezentare a structurilor de sprijin pentru femeile din mediul rural, în cadrul proiectului E-Word.Emanciparea femeilor din mediul rural, Mariana Câmpeanu, ministrul Muncii, nu a onorat invitaţia.
Read more

Martie, luna plantării arborilor

În fiecare an, în perioada 15 martie -15 aprilie, se sărbătorește Luna Plantării Arborilor, unul dintre cele mai importante evenimente silvice și ecologice din lume. Sărbătoarea împlinește în acest an 140 de ani, fiind una dintre cele mai vechi sărbători de mediu din lume, prima dată sărbătorindu-se în SUA, în 1872, ca sărbătoare a sădirii arborilor.
Read more
Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro