UPDATE:200 de elevi și părinți de la Şcoala Coresi au străbătut în această seară Târgoviştea pe bicicletă, în cadrul tradiţionalului Tur de ciclism (vezi aici galerie foto)

 

În spiritul unei atitudini responsabile pentru o viaţă mai sănătoasă şi o relaţie corectă cu mediul înconjurător, Şcoala cu clasele I-VIII CORESI din Târgovişte organizează şi anul acesta TURUL DE CICLISM aflat la a treisprezecea ediţie.Acţiunea se desfăşoară în parteneriat cu Primăria Municipiului Târgovişte, cu avizul Inspectoratului Şcolar Judeţean Dâmboviţa, al Direcţiei Judeţene pentru Turism şi Sport şi cu sprijinul Politiei Rutiere Dâmboviţa, al Jandarmeriei Dâmboviţa, al  Direcţiei de Sănătate Publică Dâmboviţa.

Participanţii la TURUL DE CICLISM – elevi, părinţi, profesori, bunici – vor rula pe străzile oraşului în ziua de 30 mai 2012, în intervalul orar 1800-1930 pe traseul:  Şcoala cu clasele I-VIII „CORESI” Târgovişte – Bdul I.C. Brătianu – Bdul Regele Carol I- Bdul Mircea cel Bătrân – Str.Calea Domnească – Str.C-tin Brâncoveanu – Bdul Unirii –  Str Col.Dumitru Băltăreţu – Bdul I.C. Brătianu- Şcoala cu clasele I-VIII „CORESI” Târgovişte.

 

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro