ortooxacell kiss2022.gif Flax

TRIADA MOUNTAIN BIKE 2012 va debuta la Târgovişte! Triada MTB este un eveniment în premieră!

Prin acest eveniment, organizatorii își doresc promovarea României turistice și, în același timp, propun publicului larg un stil de viață activ, sănătos și ecologic, prin practicarea ciclismului.

TRIADA va debuta în 29 aprilie 2012 cu prima dintre competiţii: TROFEUL CHINDIEI MTB de la TÂRGOVIȘTE. La doar o oră de Bucureşti, traseul competiţiei de la Târgovişte este suficient de tehnic şi solicitant pentru a pune la încercare abilităţile participanţilor, dar accesibil, în acelaşi timp, oricărui practicant al mountain biking-ului. Pe lângă peisaje naturale inedite, în traseu se întâlnesc Turnul Chindiei din Târgovişte şi 3 mânăstiri-monument ale judeţului Dâmboviţa: Mânăstirea Dealu, Mânăstirea Viforâta şi Mânăstirea Gorgota. Varianta lungă a traseului are 52 de km şi o diferenţă de nivel de 1600 m, iar varianta scurtă are 38 de km şi o diferenţă de nivel de 1000 m.

Următoarele două competiţii din cadrul evenimentului sunt: BRAŞOV XCM din 17 IUNIE 2012, organizată la BRAȘOV şi GEIGER MTB CHALLENGE (ediţia a 5-a) din 19 AUGUST 2012,  organizată la SIBIU.

Pentru prima dată în România, această serie de competiții va avea un clasament general al cărui scop este, pe de o parte, premierea celor mai buni mountain bikeri din România, iar pe de altă parte, posibilitatea fiecărui participant de a se evalua în comparaţie cu ceilalţi competitori din întreaga ţară. De asemenea, cu această ocazie, va exista o standardizare a nivelului calitativ de organizare a competiţiilor de mountain bike din punct de vedere al traseelor, premiilor, logisticii, cronometrajului etc. La această serie, în viitor, vor putea adera şi alte competiţii naţionale care respectă standardele în ce priveşte organizarea. În premieră, vor fi implementate standardele și regulamentele internaţionale în competiţiile de mountain bike private din România.

Pentru regulament, trasee, înscrieri în competiție, precum și pentru alte detalii adresate publicului larg, vă rugăm să accesați pagina de web www.bikeromania.ro

Realizarea acestei serii de concursuri de mountain bike este posibilă, în primul rând, cu sprijinul sponsorului principal al seriei, MAPEI.

Fiecare eveniment este realizat în parteneriat cu autorităţile locale, respectiv Primăria Târgovişte, Primăria Braşov şi Primăria Sibiu.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Agenda Politică Locală

psd pnl usr aur
MedcareTomescu romserv.jpg novarealex1.jpg hymarco fierforjat.gif
Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo
Foah ConsultOptic
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Parteneri media