Gabriel Boriga: “Eu nu mai am nici o legătură cu PDL. Mă consider un primar independent!”

În PDL Dâmbovița alegerile în organizații sunt în toi, la finalul lor filiala urmând a-și stabili și un președinte și un biroul la nivel județean. Mâine, democrat liberalii vor stabili data alegerilor în filiala municipală Târgoviște. Fostul președinte, primarul Gabriel Boriga a fost suspendat din funcție în luna august, ca urmare a deciziei Biroului Județean. La acest moment, PDL Târgoviște este condus interimar de fostul prefect Iancu Caracota.

Boriga nu va lua parte în nici un fel la alegerile din filială. Conform statutului, fiind suspendat nu poate candida, dar nici nu se face lobby pentru vreun alt candidat: “Eu nu mai nici o legătură cu PDL. Succes dacă asta au înțeles din politică. Mă consider un primar independent politic, cu priorități legate de târgovișteni și Târgoviște, nu legate de vreun partid politic, mai ales al PDL”, a precizat pentru Gazeta Dâmboviței, Gabriel Boriga. PDL va avea o mare problemă în înlocuirea sa, primarul Târgoviștei fiind în continuarea personalitatea locală care se bucură de cea mai mare notorietate la nivelul municipiului.


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

: 9 ganduri despre “Gabriel Boriga: “Eu nu mai am nici o legătură cu PDL. Mă consider un primar independent!”

 • 5 aprilie 2014 at 23:43
  Permalink

  Whats up. Very nice web site!! Guy .. Excellent .. Wonderful .. I will bookmark your web site and take the feeds additionally…I’m satisfied to locate numerous helpful info right here within the post. Thank you for sharing..

  Reply
 • 17 octombrie 2013 at 13:25
  Permalink

  domnul primar, Gabriel Boriga a reusit sa dea viata municipiului si nu cred ca are nevoia de sustinerea pdl-ului de acum ca sa iasa primar! felicitari pt tot ce ati reusit sa faceti pana acum! Targovistea este cu dvs!

  Reply
 • 17 octombrie 2013 at 11:31
  Permalink

  In Targoviste PDL a castigat datorita acestor doi oameni: FLORIN POPESCU SI GABRIEL BORIGA … si nu cu pseudoprefectul Caracota si pseudofemeia politica Neli Ion. Cu Poescu si Boriga PDL a cunoscut cele mai mare succesuri .. .cu Teracota si Neli nu vor avea mai mult de 2 %. Bravo Gabi Boriga! Bravo Florin Popescu!

  Reply
 • 17 octombrie 2013 at 9:11
  Permalink

  un primar de nota 20.bravo Gabriel Boriga pt toate realizarile! mult succes in continuare si nu cred ca aveti nevoie de un partid in spate ca sa castigati fotoliul de primar!

  Reply
 • 17 octombrie 2013 at 8:28
  Permalink

  Cine te crede, toata lumea stie ca esti omul lui Tutuianu. Spune-ne cum tai si spanzuri alaturi de Cristi Stan.

  Reply
 • 16 octombrie 2013 at 18:35
  Permalink

  moshule….cred ca ai 94 nu 49. tu daca erai premar nu gustai asa un pic? naivule batran

  Reply
 • 16 octombrie 2013 at 16:51
  Permalink

  bine, mă, eroule, dar de ce ţi-ai băgat mîna în banul public?
  tu, asta ai înțeles din politică? 🙁

  Reply
 • 16 octombrie 2013 at 14:16
  Permalink

  un primar care nu are nevie de niciun partid politic, un primar care a demonstrat ca poate sa faca lucruri marete.felicitari pt toate realizarile.
  p.s.sunteti cel mai bun primar dintre toti cei care au stat pe scaunul de conducator al orasului Targoviste!

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro