Iancu Caracota, preşedinte interimar la PDL Târgovişte, în locul lui Gabriel Boriga

 

Este cunoscut faptul că Iancu Caracota este unul dintre apropiaţii preşedintelui PDL, pe care l-a susţinut la ambele moţiuni pentru conducerea partidului. Caracota este un prosper om de afaceri dâmboviţean, desfăşurând activităţi economice în România şi Franţa. În tinereţe a fost cascador profesionist, iar de-a lungul anului a patentat mai multe invenţii legate de sursele de iluminat. „Gabriel Boriga a fost suspendat de biroul politic judeţean. Biroul politic local rămâne în continuare. Eu am un singur mandat: să reorganizez, să reinventariez şi să pregătesc organizaţia pentru alegeri”, a declarat pentru Gazeta Dâmboviţei, Iancu Caracota.  Pe timpul mandatului de prefect, acesta a avut mai multe conflicte cu primarul municipiului Gabriel Boriga, unele publice, edilul acuzându-l pe reprezentantul guvernului în teritoriu că îi zădărniceşte proiectele atacându-le pe nedrept.


 Gabriel Boriga spune, însă, că nu ştie să fi fost demis: „Eu ieri am fost la şedinţa biroului municipal de la ora 16:30, aa ora 18:00, alături de Jean Popescu, Florin Popescu şi alţii. În unanimitate, s-a votat susţinerea pentru Gabriel Boriga. Nu ştiu ce s-a discutat la biroul judeţean, dar nu mi s-a adus la cunoştiinţă nici un document oficial. Să ştiţi că am atât de multă treabă la primărie încât politica e pe locul II. Cetăţenii m-au votat primar. Dacă altora le place politica aşa de mult, n-am nimic împotrivă”, a precizat Boriga pentru Gazeta Dâmboviţei.

 


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca