Gabriel Boriga: “Sunt nevinovat şi în acelaşi timp, total surprins de sentinţă”

Pentru o corectă informare a celor care mi-au dat votul de încredere spre a duce municipiul Târgovişte pe harta oraşelor europene, aşa cum am făcut timp de cinci ani, dar şi pentru a înlătura orice suspiciuni şi comentarii ale  răuvoitorilor, fac următoarele precizări:

–          Sunt nevinovat şi în acelaşi timp, total surprins de sentinţa dată de Instanţa Judecătoriei Târgovişte, pe care o consider incorectă, nelegală şi netemeinică. 

–          Acuzele care mi se aduc sunt nefondate şi lipsite de fundament, lucru care s-a putut lesne observa din multitudinea de probe existente la dosar. 


–          În mod evident, voi formula recurs împotriva sentinţei pronunţate de către Judecătoria Târgovişte având încredere că până la final justiţia va constata nevinovăţia mea.

Menţionez că, înţeleg să motivez recursul în conformitate cu prevederile art. 38510 C. Proc Pen. printr-un memoriu separat, ulterior motivării sentinţei pronunţate de către instanţa de fond.

 

Gabriel Boriga

Primarul municipiului Târgovişte

 


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca