ortooxacell kiss2022.gif Flax

Toți pentru Chindia, Chindia pentru toți

Meciul Chindiei Târgoviște cu Dinamo București îi face pe mulți să viseze la o victorie, care nici măcar nu este imposibilă, a Chindiei și calificarea în următoarele etape ale Cupei României. Prezent, într-o vizită neanunțată, la stadionul Eugen Popescu pentru a vedea  care mai este starea stadionului primarul Gabriel Boriga a declarat că toată Târgoviștea trebuie să fie trup și suflet pentru Chindia ”Toată Târgoviștea, trup și suflet, trebuie să fie alături de Chindia la meciul cu Dinamo. Indiferent de simpatiile pe care le avem în materie de fotbal, în acest moment trebuie să înțelegem că interesul Târgoviștei este ca echipa noastră de suflet, Chindia Târgoviște, trebuie să bată pe Dinamo, indiferent cum, cu gol în prelungiri, cu gol din 11 metri, cu gol din offsaid”, a glumit primarul.

Primarul a rememorat și câteva dintre cele mai importante momente ale meciului cu Dinamo din 1997, meci pe care el însuși l-a comentat la radio.

Meciul cu Dinamo se va juca marţi, pe 29 octombrie, însă nu este încă stabilit locul. Totuşi, se pare că sunt şanse destul de mari ca meciul să se joace pe terenul câinilor roşii.

Distribuie:

6 comentarii la „Toți pentru Chindia, Chindia pentru toți”

  1. I have been browsing online more than three hours today, yet I never discovered any interesting article like yours. It is beautiful worth enough for me. Personally, if all site owners and bloggers made just right content material as you probably did, the internet might be a lot more helpful than ever before.

  2. Au anuntat gratis! Se va juca marti, miercuri sau joi orele 14-15 (ca nu avem nocturna) 29-31 octombrie!

  3. Nu stiu cand se joaca dar daca se joaca pe stadionul chindiei (in Targoviste) biletul nu cred ca depaseste 5-10 lei sau chiar gratis…

Lasă un comentariu

Agenda Politică Locală

psd pnl usr aur
MedcareTomescu romserv.jpg novarealex1.jpg hymarco fierforjat.gif
Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo
Foah ConsultOptic
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Parteneri media