Singurul bazin de înot al Târgoviştei, închis de o lună de zile

 

La polul opus, puterea din CLM spune că banii ar fi, dar că primăria nu vrea să plătească pentru a produce un prejudiciu de imagine grupului USL. Până se pun de acord aleşii, sute de copii din Târgovişte care învăţau să înoate în bazin, fie trebuie să renunţe, fie să găsească alte variante. Cel mai apropiat bazin acoperit este cel de la Titu, pe care administraţia locală se chinuie să-l ţină în viaţă.


Cât despre bazinul de la Târgovişte, iniţiativa construirii lui îi aparţine chiar primarului Gabriel Boriga, care a strâns semnături în 2005 pe vremea când era doar consilier local. Bazinul a fost inaugurat în 15 iulie 2010 şi reprezintă o investiţie de 500 000 de euro. Are 25 metri lungime, 6 culoare de concurs şi o plajă aferentă de 316 metri pătraţi, bazinul se încadrează în dimensiunile semiolimpice şi poate  fi utilizat pe tot parcursul anului, întrucât beneficiază de încălzire centrală pe perioada sezonului rece, atât pentru apă, cât şi pentru aer. Clădirea este una multifuncţională, fiind dotată cu aer condiţionat, vestiare, saună, duşuri, grupuri sanitare moderne. Investiţia a depăşit 500.000 de euro. El a intrat in patrimoniul Clubului Sportiv Municipal, care nu ar mai avea, se pare, bani pentru funcţionarea lui.


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca