Boriga le-a zis “pas” pedeliştilor la solicitarea de cumpărare a sediului partidului

Dacă PDL nu-l mai vrea pe Boriga, nici Boriga nu e dispus să fie “băiat bun”. Adică le-a atras atenţia colegilor de partid că să ai un primar de municipiu în fruntea organizaţiei, nu-i chiar de neglijat. Recent, edilul Târgoviştei a fost înlăturat de la conducerea PDL Târgovişte. Umblă vorba că s-ar pregăti chiar excliderea sa din partid.

În ultima şedinţă de consiliul local, edilul a solicitat scoaterea de pe ordinea de zi a unei hotârâri privitoare la vânzarea către PDL Dâmboviţa a sediului din centrul municipiului. Gabriel Boriga  şi-a motivat solicitarea spunând că în textul hotărârii ar fi o greşeală de scriere, pe care nu a nominalizat-o. Citind documentul, sincer, singura greşeală de scriere pare  ar fi preţul: 1 miliard şi jumătate. Cam puţin având în vedere dimensiunea şi poziţionarea ultracentrală a spaţiului respectiv. Cel mai probabil, pedeliştii vor fi obligaţi să mai facă drumuri la primărie dacă vor sediul. La acest moment, acesta le este închiriat, surse din cadrul PDL spunând că contractul ar fi fost prelungit până în vara anului viitor.


Lipsa unui spaţiu propriu al partidului la nivelul judeţului a fost unul dintre punctele reproşate permanent conducerilor dâmboviţene. Pe vremea când era secretar general al partidului, actualul preşedinte a cerut o situaţie foarte clară a sediilor din teritoriu. Blaga dorea atunci ca fiecare organizaţie să găsească resurse să cumpere spaţii în care să-şi organizeze activitatea.


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca