Boriga le-a zis “pas” pedeliştilor la solicitarea de cumpărare a sediului partidului

Dacă PDL nu-l mai vrea pe Boriga, nici Boriga nu e dispus să fie “băiat bun”. Adică le-a atras atenţia colegilor de partid că să ai un primar de municipiu în fruntea organizaţiei, nu-i chiar de neglijat. Recent, edilul Târgoviştei a fost înlăturat de la conducerea PDL Târgovişte. Umblă vorba că s-ar pregăti chiar excliderea sa din partid.

În ultima şedinţă de consiliul local, edilul a solicitat scoaterea de pe ordinea de zi a unei hotârâri privitoare la vânzarea către PDL Dâmboviţa a sediului din centrul municipiului. Gabriel Boriga  şi-a motivat solicitarea spunând că în textul hotărârii ar fi o greşeală de scriere, pe care nu a nominalizat-o. Citind documentul, sincer, singura greşeală de scriere pare  ar fi preţul: 1 miliard şi jumătate. Cam puţin având în vedere dimensiunea şi poziţionarea ultracentrală a spaţiului respectiv. Cel mai probabil, pedeliştii vor fi obligaţi să mai facă drumuri la primărie dacă vor sediul. La acest moment, acesta le este închiriat, surse din cadrul PDL spunând că contractul ar fi fost prelungit până în vara anului viitor.

Lipsa unui spaţiu propriu al partidului la nivelul judeţului a fost unul dintre punctele reproşate permanent conducerilor dâmboviţene. Pe vremea când era secretar general al partidului, actualul preşedinte a cerut o situaţie foarte clară a sediilor din teritoriu. Blaga dorea atunci ca fiecare organizaţie să găsească resurse să cumpere spaţii în care să-şi organizeze activitatea.

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro