ITM Dâmboviţa găzduieşte o conferinţă regională pe tema securităţii în muncă

Distribuie:

 

Tema aleasă pentru simpozionul din acest an este: „Locuri de  muncă sigure şi sănătoase 2012-2013”Împreună pentru prevenirea riscurilor.

Simpozionul este organizat de I.T.M. Dâmboviţa în colaborare cu Universitatea VALAHIA Târgovişte iar în calitate de invitaţi vor expune lucrări reprezentanţi ai inspectoratelor teritoriale de muncă din judeţele: Prahova, Ilfov, Ialomiţa, Giurgiu, Galati, Constanţa, Călăraşi, Buzău, Brăila, Bucureşti.

„Săptămâna europeană” reprezintă cadrul pentru sutele de evenimente organizate în toată Europa, în luna octombrie a fiecărui an.  Aceste evenimente având ca scop creşterea gradului de sensibilizare a populaţiei din UE şi din alte ţări şi includ conferinţe, expoziţii, precum şi sesiuni de formare şi alte activităţi în cadrul cărora colaborează diferite organizaţii.

Aceste evenimente se organizează la nivel european începând din anul 2000 şi sunt coordonate de Agenţia Europeană pentru Sănătate şi Securitate în Muncă şi de partenerii săi din statele membre ale UE şi din alte ţări.

Din acelaşi an, Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale a organizat, prin Inspecţia Muncii, Săptămâna Europeană pentru Securitate şi Sănătate în Muncă, pe tema stabilită de către Agenţia Europeană pentru Securitate şi Sănătate în Muncă.

Tema campaniei din acest an aduce în atenţie importanţa aptitudinilor de conducere şi de gestionare, precum şi importanţa participării lucrătorilor pentru îmbunătăţirea securităţii şi sănătăţii la locul de muncă.

 

Marius Lixandru, director ITM Dâmboviţa

 

 

 

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro