Târgoviştean înşelat de o persoană care i-a promis loc de muncă în Suedia

Distribuie:

Un târgoviştean de 27 de ani a fost înşelat de un conaţional care i-a promis un loc de muncă în Suedia. Tânărul a apelat la serviciile un site specializat în vânzări pentru a găsi o ofertă de muncă în străinătate, la începutul acestui an.  În urma unei convorbiri telefonice cu un bărbat care s-a recomandat a fi reprezentantul unei agenţii de selecţie şi plasare a forţei de muncă în Suedia, tânărului i s-a indicat să depună 1.835 de lei într-un cont, în vederea obţinerii unui contract de muncă. După depunerea banilor, presupusul reprezentant al agenţiei nu a mai putut fi contactat, tânărul realizând că a fost înşelat. În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de înşelăciune, efectuându-se cercetări în vederea identificării principalului bănuit şi recuperării prejudiciului.

Nu ştim dacă are legătură cu acest caz dar pe 5 ianuarie, Gazeta Dâmboviţei a primit pe mailul redacţiei un e-mail  cu următorul conţinut:

Buna ziua, acesta este un link despre povestea unor târgoviştenii care au fost păcăliţi de ruda, prietenul şi vecinul lor (tot din Târgovişte )- numele acestuia este I.M.C. Acum după ce a terminat cu înşelatul în Norvegia ….s-a mutat în Suedia de unde continuă să atragă «fraierii în plasă». Fac public acest fapt ca să nu mai fie şi alţii care cad în plasa acestui nenorocit. 3 firme care au fost create (binenţeles pe rând,) pentru a fi de ajutor în obţinerea contractelor, a banilor, racolarea muncitorilor. Acum doar a schimbat locatţia (locuieşte în Suedia)

Linkul indicat de cititorul nostru duce la publicaţia norvegiană www.sa.no, care în 2014 a publicat sub titlul “Înşelaţi de un campatriot” (Føler seg lurt av landsmann)  povestea a trei târgovişteni care acuzau că au fost înşelaţi de un altul, pentru care au muncit în Norvegia şi care nu le-a mai dat banii ce li se cuveneau.  Cei trei nu aveau bani să se întoarcă în ţară şi nici nu reuşeau să găsească un alt loc de muncă. Într-un final au reuşit să se întoarcă acasă.

Distribuie:

alegeri
alegeri
Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Flax Gopo Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro