TĂRTĂŞEŞTI: Viceprimarul deversează dejecţii pe câmpurile din localitate

Distribuie:

La o distanţă mică de Bucureşti, câmpurile sunt pline de fecale. Vorbim despre spaţiile verzi din comuna dâmboviţeană Tărtăşesti, unde viceprimarul localităţii are o afacere personală, care generează doar o poluare gravă a mediului înconjurător. Dejecţiile din gospodăriile oamenilor sunt deversate pe câmpurile care înconjoară localitatea, cu vidanja din dotarea personală a viceprimarului în funcţie. 

Oamenii s-au săturat de această situaţie şi de mirosul greu care le înconjoară casele, însă nu au nicio putere să schimbe ceva. Autorităţile nu fac altceva decât să ridice din umeri. Localnicii au făcut plângere şi la Garda de Mediu.

Instituţia spune că  viceprimarul Ştefan Chirilă a mai fost sancţionat anterior pentru aceeaşi problemă, deversarea dejecţiilor în spaţii neautorizate, dar se pare că nu s-a învăţat minte.

Într-o discuţie neoficială, primarul a confirmat colegilor de la MDI TV,  faptul că viceprimarul Ştefan Chirilă nu doreşte să răspundă în faţa acestor acuzaţii.  Viceprimarul comunei Tărtăşeşti  nu doreşte să vorbească cu jurnaliştii şi îşi vede mai departe de vechile practici “murdare”.

Distribuie:

alegeri
alegeri
Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Flax Gopo Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

: 2 ganduri despre “TĂRTĂŞEŞTI: Viceprimarul deversează dejecţii pe câmpurile din localitate

 • 7 iulie 2016 at 0:16
  Permalink

  Buna seara, dacă tot ați filmat deversarea dejecțiilor în Tartasesti, de ce nu ați arătat si imaginile cu groapa de gunoi pe marginea căreia ați intervievat sătenii care scormonesc în gunoaiele aruncate de vecinii lor?
  Doar ce deversează vidanja poluează?Animalele moarte, gunoiul menajer, resturile aruncate de brutăria din localitate(ambalaje plastic, PET-urile ), televizoare defecte, gunoiul din construcții samd, acestea nu poluează ?!
  Sau desfășurați doar o campanie împotriva unei persoane care are si o funcție politică?
  De ce nu faceți treaba până la capăt?
  De ce nu ați filmat mizeria pe care o pastoreste Primăria Tartasesti de mai bine de 5 ani la câteva sute de metrii de casele noastre sau de biserică?
  De mai bine de 5 ani reclam situația la Primărie, poliție și Garda de mediu și nimeni nu ia măsuri concrete.Primarii indiferent de culoarea politică avută, s-au limitat doar să trimită o dată pe an buldozerul să împingă resturile de pe margine în groapă, dar niciodată nu se iau măsuri împotriva celor care arunca gunoi în zona respectivă. Probabil pentru că chiar și ei și apropiații lor, folosesc spațiul de ps strada Bisericii pentru a-si arunca gunoiul acolo.
  în Tartasesti poluarea este făcută cu complicitatea autorităților locale și judetene!

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro