SUSŢINERE: La mitingul electoral de la Tărtăşeşti, PDL a strâns din trei sate, cât USL, la Târgovişte, din 89 de localităţi!

 

 

La Târgovişte, USL Dâmboviţa a organizat un miting electoral cu participarea “capilor” Victor Ponta şi Crin Antonescu. Au fost anuntaţi 20.000 de participanţi, iar presa, cârcotaşă cum s-a obişnuit, n-a înghiţit promisiunea de 20.000, dar aştepta măcar un sfert, având în vedere declaraţiile pre-miting ale liderilor USL locali. Evenimentul s-a dovedit, însă, un mare fâs, cu 2.000 de oameni, strânşi din tot judeţul, ba, s-a spus că şi din judeţele vecine, pentru că în oraş au poposit câteva autocare cu numere de Girgiu şi Teleorman. Una peste alta, dezamăgire pe toată linia, de la liderii USL care au „tăiat-o” cu elicopterul, până la lăutarii şi artistii care au cântat singuri în Piaţa Tricolorului,  pentru că adunarea s-a spart imediat după plecare lui Ponta.

 

La Tărtăşeşti, tot presa, cârcotaşă cum e ea, a fost invitată la o adunare populară pro PDL. Şi având în vedere că era vorba de o localitate de la marginea judeţului, cu un candidat controversat, aşteptările nu erau prea mari. De aici şi supriza! La Tărtăşeşti, caravana PDL a fost întâmpinată de mai bine de 2.000 de oameni, care participau la mitingul electoral al primarului Cristian Costache. Ei bine, Costache strânsese din cele trei sate ale comunei, aproximativ cât USL din 89 de localităţi! Şi unde mai pui că adunarea era una de bună calitate, fără prea mulţi “consumatori tradiţionali” de mici şi bere.

 

Probabil că cele două adunări vor rămâne în istoria celor două formaţiuni politice organizatoare: una la AŞA NU, iar cealaltă la AŞA DA!

 

 

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro