Euroalegeri 2019: Aurelian Cotinescu  – “Românii sunt pregătiți să lupte pentru viitorul acestei țări”

Președintele PNL Târgoviște, Aurelian Cotinescu este unul din candidații partidului pentru alegerile europarlamentare. Cotinescu ocupă locul 30 pe lista PNL. Chiar dacă nu este un loc eligibil, organizația speră ca prezența lui pe listă să  fie un motiv de mobilizare suplimentară pentru activul local de partid.

 “Suntem oameni liberi și oameni care credem în liberalism.  Suntem aici, conștienți fiind că a sosit momentul să luptăm împotriva urmelor comunismului și  urmașilor comunismului din Partidul Social Democrat astfel încât să dispară din această țară odată pentru totdeauna vechile metehne din politica noastră.

Suntem aici conștienți că românii sunt pregătiți să lupte pentru viitorul acestei țări. Suntem aici știind că alegerile europarlamentare reprezintă un moment important, momentul de la care noi trebuie să aducem schimbarea, momentul de la care lucrurile trebuie așezate în făgașul lor normal în această țară. De aceea, hotărâți fiind spunem gata cu corupția, Vrem un stat democrat, vrem să trăim în libertate, luați-vă ghearele de pe justiție, luați-vă ghearele din administrația locală, lăsați politicul deoparte. Administrația să fie una, politicul să fie altă. Spunem nu proștilor care sunt în administrația centrală. Cei care conduc Guvernul, cei care conduc administrația să dispară.”  a spus Cotinescu în discursul său de la lansarea candidaților partidului pentru europarlamentare, care a avut loc, miercuri, 10 aprilie, la Târgoviște.


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro