Scandal în BPJ al PSD, pentru candidatura la Primăria Târgoviște!

Distribuie:

       Momente tensionate, aseară, în cadrul ședinței Biroului Permanent al Partidului Social Democrat Dâmbovița. Social democrații s-au încins de la declarațiile președintelui organizației Dâmbovița, legată de viitorii candidați ai partidului în localitățile urbane și de și pe subiectul echipelor de negociere cu celelalte partide. Încă din timpul zilei a apărut informația că nominalizările nu au picat pe placul tuturor, mai ales datorită faptului că nu a existat o discuție anterioară în forurile statutare ale partidului. Se pare că, au fost social democrați care au contestat chiar și candidatura anunțată a lui Cristian Stan, liderul organizației municipale, primar interimar al municipiului.

      Primul care a reacționat public după această dispută a fost senatorul Valentin Calcan. Acesta și-a acuzat colegii cârcotași că nu au fost capabili să-și asume responsabilitatea unei asemenea candidaturi și l-a creditat pe Stan cu toată încrederea:

Activitatea lui Cristian Stan în funcția de Primar Interimar al Municipiului Târgoviște se dovedește a fi una foarte bună pentru oraș. Experiența de consilier municipal i-a fost de mare folos și iată că avem acum o echipă la conducerea administrației care își face treaba.

Spuneam cu ceva vreme în urmă că sunt mulți cei care stau în tribune și critică jocul celor de pe teren. Dacă poți, de ce nu cobori în teren? Cam așa a fost și cu Cristi Stan. Un număr din două cifre semnificative de potențiali candidați la funcția de primar se întreceau care mai de care. Când a fost de intrat pe teren, unii și-au băgat câte o mână în gisp, alții au răcit, iar alții s-au transferat. Au rămas vreo doi trei care așteptau să-i împingă cineva de la spate pe modelul “ești cel mai bun, numai tu poți candida la primărie” !

Revăd și acum scena din ședința noastră a BPJ-ului când la întrebarea insistentă cine dorește să candideze, după ce Cristi Stan a spus eu vreau, nimeni nu a mai spus nimic.

În acest caz, rog cu respect, dacă nimeni nu a vrut să-și asume o astfel de responsabilitate să nu mai bage bățul prin gard!

Valentin Calcan – Senator

14 mai 2015

Distribuie:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro