EXCLUSIV: PNL Târgoviște, în beznă! Electrica le-a tăiat curentul!

Situație incredibilă pentru liberalii târgovișteni. De trei zile sediul de la 1 Mai este în beznă, după ce Electrica a tăiat curentul, pentru datorii din lunile ianuarie și februarie, făcute pe vremea când spațiul era sediul județean al vechiului PNL. Acum activitatea este paralizată. Contactat telefonic, copreședintele Iancu Caracota a confirmat situația lipsei de energie electrică și a spus că va avea o discuție în forurile partidului pentru rezolvarea situației.

Alți membrii ai actualului PNL Târgoviste, proveniți din ambele partide care îl compus după fuziune, sunt foc și pară și cer că organizația județeană care a stat în sediu și a făcut datoriile să le achite. Supărarea s-a accentuat și după ce unii dintre cei care au achitat cotizația la zi în vechiul PNL, s-au trezit că figurează ca restanțieri și nu înțeleg ce s-a făcut cu banii, din momentul ce unul din furnizori, deja, a luat măsuri drastice.

Ca moștenire a vechiului PNL există și un proces cu tipografia Amma Print pentru datorii din campanie. Dacă tipografia va câștiga, singurul bun pe care îl poate executa este chiar sediul de la 1 Mai.


Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro