PMP Dâmboviţa merge pe mâna lui “X-ulescu” la primăria Târgovişte!

Reprezentanţii dâmboviţeni ai “generaţiei politice în blugi” de la PMP,  au un candidat la primăria municipiului Târgovişte, dar identitatea acestuia este secretă. Chestionaţi de presă pe acest subiect, liderii PMP locali spun că nu pot să-i dezvăluie identitatea până la validarea lui de către un al treilea for (de două  a trecut), unul naţional care are ultimul cuvânt de spus în privinţa candidaţilor la primăriile reşedinţă de judeţ. Până atunci, liderii au sfătuit presa să scrie în drepul numelor care se vor afla pe buletinele de vot: X-ulescu, Popescu, Georgescu, toţi viitori candidaţi închipuiţi ai PMP.

Secretomania conducerii PMP este uşor hilară, în condiţiile în care “gura de Târgovişte” glăsuieşte de ceva vreme că X-ulescu ar fi Paul Briceag, fost viceprimar al Târgoviştei. Printre rânduri o spun şi ei, admitând ca unul dintre candidaţii la primăriile de municipii şi oraşe a mai făcut parte din conducerea administrativă a acestora.  De aceea ţinerea la secret a numelui acestuia ar putea fi justificată doar de o teamă a conducerii PMP ca forul naţioal nu va fi de acord cu candidatura acestuia. Deşi, PMP Dâmboviţa, nici nu prea are alte variante…

Până se vor lămuri cu X-uleşti, Partidul Mişcarea Populară va renunţa la mărul verde pe care îl au acum ca simbol electoral şi se vor debarasa şi de cuvântul partid din titulatură, rămânând doar cu numele Mişcarea Populară. În perioada următoarea, formaţiunea politică îl aşteaptă pe fostul preşedinte Traian Băseccu să i se alăture, deşi nu ştiu, încă, în ce calitatea va veni acesta. PMP l-ar vrea preşedinte, iar Băsescu s-ar vrea mai mult cu un titlu onorific, care să-i asigure o oarecare indepedenţa faţă de partid.

 


ValerianaGurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro