SURSE: Paul Briceag vrea primar la Târgoviște din partea PMP!

Distribuie:

Foto: Paul Briceag, alături de vicepreședintele PMP Gelu Vișan și Mihail Vădan, la vizita Elenei Udrea la Târgoviște, în luna septembrie

Liber cum e, scaunul de primar al Târgoviștei le face cu ochiul multora. Printre ei, Paul Briceag de care tot auzim în ultima vreme ca potențial candidat. În istoria recentă Briceag a trecut prin PDL (partid care l-a urcat în funcția de viceprimar), PNL Târgoviște (unde s-a lovit de rezistența vechiului nucleu), a cochetat cu PC (cu care avea chiar planuri să iasă la luptă pentru primăria municipiului), iar acum face socoteli ca membru PMP tot pentru cea mai înaltă funcție administrativă aleasă a municipiului. Mai ales că președintele PMP Dâmbovița, Adrian Rădulescu a declarat într-o conferință de presă că este exclus ca PMP să sprijine eventuala candidatură independentă a lui Gabriel Boriga și că va merge cu un candidat propriu.

Până la candidatură, Paul Briceag mai are de lămurit scandalul iscat de fostul director al APM Dâmbovița, Mirel Nica care susține că Briceag ar fi implicat într-o cauză cu dare și luare de mită, alături de un alt personaj important din administrația județeană.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

: 12 ganduri despre “SURSE: Paul Briceag vrea primar la Târgoviște din partea PMP!

 • 2 octombrie 2014 at 12:35
  Permalink

  Mario , hai sa ne vedem unde vrei tu si sa-ti arat cu nu-s niciun Paul Briceag. Dar , la cat de terminat esti, ce iti pot cere. Dupa tine crezi ca omul asta sta sa urmareasca ce zic toti prostii pe net.

  Reply
 • 2 octombrie 2014 at 10:34
  Permalink

  sasha_musat (adica paul briceag undercover) esti un terminat prietene. tu si cu vadim ce mai sperati ca o sa castigati vreo alegere. statesi la bautura toata ziua in birou la primarie si beai cu raducanu. marsh d’aici

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro