Popescu despre Volintiru: “La PNL Dâmboviţa nu e un preşedinte, ci a venit un stăpân”

Florin Popescu, preşedinte suspendat al PDL Dâmbviţa, a ieşit, ieri, public cu un atac virulent la adresa lui Mihai Volintiru, preşedinte interimar al PNL Dâmboviţa. Popescu a afirmat că Volintiru ameninţă şefii de deconcentrate şi agenţii economii pentru ca aceştia să sprijine candidatura lui Ion Pârgaru pentru deputaţie. Pârgaru este contracandidatului lui Florin Popescu pe colegiul Târgovişte.

“Negustorii din piaţă sunt ameninţaţi de către Volintiu personal, chemaţi la el, spunându-li-se să-şi bage minţile în cap şi să-l sprijine pe socrul său, Ion Pârgaru. Doi parasutaţi de la Bucureşti care ameninţă pe toală lumea într-un efort disperat de a-l scoate pe socru deputat. Îmi pare rău că nu şi-a adus şi nevasta să candideze pe colegiul de senat sau în altă parte, pentru că văd că el este preşedinte PNL, socrul candidat la Târgovişte, fratele său director la AVAS în Bucureşti…neam mare şi frumos, în care toţi sunt profesionişti şi toţi au dreptul să fie promovaţi în câte o funcţie. Aşteptăm cu nerăbdare şi alte rude, poate diectori pe la finanţe, garda financiară, poate aşa vor îngenunchia instituţiile statului…..Vine un satrap de la Bucureşti, pe numele lui Volintru şi zice că face el ordine aici. Ameninaţă pe toată lumea: ba că îi arestează, ba că le dă amenzi, ba că pune el pe nu ştiu pe cine la finanţe şi o să vadă ce se întâmplă şi aşa mai departe. Măi băiete, Târgoviştea nu e sat fără câini. Noi suntem aici de 600 de ani, Târgoviştea a  fost capitală Ţării Româneşti, a dat 33 de voievozi. Dâmboviţa a dat 2 priminiştrii şi mă surprinde să văd că vine un om, care nu are nici o legătură cu Târgoviştea, cu Dâmboviţa, preşedinte la PNL şi colac peste pupăză, după aia, îl pune pe socru-său să candideze. Eu mă întreb ce părere or avea liberalii autentici despre faptul că acum la PNL Dâmboviţa nu e un preşedinte, ci a venit un stăpân.” a spus liderul democrat liberal.

De la venirea sa în frunte organizaţiei liberale, Volintiru a luat câteva măsuri categorice, mai puţin obişnuite în degringolada stabilită în PNL Dâmboviţa în ultimii ani, măsuri care au generat nemulţumiri din partea unora dintre membrii. Cu toate acestea, Volintiru nu a revenit asupra nici unei decizii.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro