Ana către PSD-işti: „Nu vă daţi la o parte pentru unul care a venit ieri!” Au fost şi mesaje!

Discurs dur al fostului deputat Gheorghe Ana la conferinţa judeţeană de alegeri a PSD. Ana nu a mai optat pentru o candidatură în conducerea partidului, dar a cerut colegilor să fie foarte atenţi la ce votează: „Uitaţi-vă bine la listă. Sunt oameni care vor doar să parvină. Lasaţi listele, intevenţiile! Votaţi cu sufletul pentru oameni care sunt cu sufletul alături de organizaţie. Unii dintre voi sunt militaţi de zeci de ani. Nu vă daţi la o parte pentru unul care a venit ieri! Îi cer preşedintelui Ţuţuianu să nu împartă partidul între cei vechi şi cei noi, între cei bătrâni şi cei tineri. E nevoie de toţi pentru a câştiga în continuare.(…) Pentru a-l trage la răspundere, votaţi-l pe Adrian Ţuţuianu. La vicepreşedinţi uitaţi-vă atent!”, a spus Gheorghe Ana de la tribuna conferinţei. Chiar dacă el nu mai candidează, pe lista de aspiranţi la un post de vicepreşedinte se află nepotul său, Constantin Ana.

Fostul deputat şi-a “certat” colegii şi în legătură cu mesajele publice: “Nu se vorbeşte despre viitorul judeţului. Vorbim doar despre datorii. Ce programe avem pentru dezvoltarea judeţului?”. Ana a mai spus şi că Dâmboviţa nu are nevoie să fie capitală culturală, ci are nevoie de infrastructură care să aducă locuri de muncă. “Altfel, rămânem să vorbim discuţii!”, a conchis fostul deputat.

Ana nu a fost persoană nemulţumită din PSD. A fost, însă, singurul social democrat care a răbufnit public. În sală, printre delegaţi au circulat mai multe mesaje contra candidatului Adrian Ţuţuianu. “Chiar dacă e singurul candidat, e vot secret şi sunteti doar dumneavoastră în cabină (tăiaţi-l cu pixul) să nu ne lăsăm umiliţi de Ţuţuianu” sau “cei ce au muncit în opoziţie 4 ani pentru o funcţie şi au fost numiţi alţii sau cei ce sunt jigniţi sau ignoraţi de Ţuţuianu, drept protest să nu-l votăm azi!”, sunt două dintre mesajele care au circulat în sală.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro