Divide et impera! Țuțuianu a încins lucrurile la Răcari! Cine e candidatul PSD?

     Adrian Țuțuianu, președintele PSD Dâmbovița, a jucat, ieri, o carte politică interesantă pentru viitoarele alegeri locale de la Răcari. În cadrul unei conferințe de presă a spus că: ” La Răcari, am o propunere, dar o țin deocamdată pentru uz intern.” Afirmația nu a făcut decât să tulbure și mai multe situația din cadrul primăriei din localitate. Pentru cei care nu știu, la nivelul orașului, s-a adâncit ruptura dintre foștii colegi Marius Caravețeanu – primar în funcție și Marian Manu – viceprimar în funcție. Este de notorietate faptul că cei doi nici nu își mai vorbesc, deși teoretic sunt și colegi de partid. Pe la colțurile primărie  se spune că vicelui i s-au luat și atribuțiile. Afirmația președintelui PSD nu a făcut decât să pună gaz pe foc.

    În această dimineață, Răcariul era împărțit. O parte spune că PSD îl va avea ca și candidat tocmai pe acest Marian Manu (foto primul din stânga), datorită neînțelegerilor dintre el și primar. Manu este însă om de vază în PNL, iar zvonul nu face decât să-i creeze unele probleme în partid, mai ales că oamenii nu înțeleg nici ce au de împărțit cei doi foști aliați.

     O altă parte, însă, spune că, de fapt, chiar primarul Marius Caravețeanu (foto primul din dreapta) ar fi viitorul candidat PSD, în schimbul sprijinirii unor proiecte de infrastructură ca cel de la Colacu. Caravețeanu are o poziție oarecum neutră în PNL, după ce a cochetat cu PMP și i-a fost alături fostului președinte interimar PNL Dâmbovița, Mihail Volintiru. Chiar dacă zvonul i-ar putea crea neplăceri pe linia politicii de dreapta, totuși,  după noua lege electorală primarul pleacă cu prima șansă, motiv pentru care liberalii se vor feri să rupă pisica. Dar, nici  lui Adrian Țuțuianu nu-i place să piardă.

     Interesant este  că nimeni nu vorbește de un posibil candidat, membru PSD. Fie că el există, fie că nu, modul de a pune problema candidatului secret, îi încaieră deocamdată pe ceilalți. PSD aplică o strategie veche de când lumea: Divide e impera („dezbină și stăpânește”), semn că a început campania electorală pentru 2016.

Gazeta Dâmboviței nu i-a contactat pe nici unul dintre ei, pentru că după 14 ani de presă putem să ghicim 99% răspunsurile. Dacă au ceva de spus, concret și asumat ,despre viitorul lor politic și administrativ, de genul: voi fi candidatul…. sau mi s-a propus de către…..,  să contacteze redacția!


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Un gand despre “Divide et impera! Țuțuianu a încins lucrurile la Răcari! Cine e candidatul PSD?

  • 14 mai 2015 at 13:54
    Permalink

    Caraveteanu nu a ezitat nicicand sa-si spuna, pe fata, parerea despre PSD si Tutuianu. Sa vina in echipa PSD-ului ar fi cea mai mare umilinta la care s-ar supune singur. Sa te alaturi “prostilor” nu indseamna decat sa fii la fel ca ei. Mitul Caraveteanu se va narui odata ce va lua o astfel de decizie. MARELE CARAVETEANU ar deveni micul caraveteanu in cautare de oase de ros. Toate au o limita si sper ca si Marius o are.

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro