CÂNDEȘTI DEAL: Hoți de lemn, prinși în fapt de jandarmi FOTO

Distribuie:

Trei bărbaţi, care tăiau arbori de pe raza localităţii Cândești Deal, au fost prinşi de jandarmii dâmboviţeni.

Marți, 12 mai a.c., un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa care acţiona pe linia prevenirii şi combaterii faptelor antisociale, pe raza localității Cândești Deal, a surprins în punctul “Valea Stânii”, trei persoane, care tăiau arbori cu ajutorul unui motoferăstrău.

În urma verificărilor efectuate de personalul jandarmeriei, s-a stabilit că bărbaţii cu vârste cuprinse între 20 şi 30 de ani, au tăiat în mai multe bucăţi 3 arbori de esenţă anin, folosind o drujbă. Persoanele intenţionau să transporte materialul lemnos, cu ajutorul unui atelaj la propriile gospodării pentru a-l valorifica.

***

Jandarmii au întocmit celor în cauză acte de constatare, aceştia fiind susceptibili de săvârşirea infracţiunii de “tăiere fără drept de arbori din vegetaţia forestieră situată pe terenuri din afara fondului forestier naţional”, actele fiind înaintate instituţiei abilitate pentru continuarea cercetărilor.

 lemn furat (1) lemn furat (2) lemn furat (3) lemn furat (4) lemn furat (5) lemn furat (6) lemn furat (7) lemn furat (8)  lemn furat (10)

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL

AL I.J.J. DÂMBOVIŢA

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro