Podul de la Finta, finalizat şi inaugurat …după 11 ani de la începerea lucrărilor

Început în urmă cu 11 ani, Podul de la Finta a fost inaugurat, în sfârşit, ieri, în prezenţa autorităţilor locale, judeţene şi a localnicilor din zonă.

La inaugurare a fost prezent şi fostul primar al localităţii, pesedistul Marin Şerban, chiar dacă podul a fost inaugurat la un an de la preluarea mandatului de mai tânărul pedelist Florentin Oprea.

Cu o lungime de 130 de metri, podul de la Finta a costat administraţia judeţeană 40 de miliarde. Acesta face legătura între drumurile judeţene DJ 720 A, Finta-Postârnacu, şi DJ 711, Dobra-Bilciureşti-Cojasca.

Până acum, s-a circulat pe un pod metalic, improvizat, construit în anul 2000, după ce fostul pod, din lemn, a fost distrus de viituri.

„Este cea mai complexă lucrare pe care a avut-o, pe materie de poduri, Consiliul Judeţean Dâmboviţa, în ultimii ani de zile. S-a început în 2002, a stagnat ani de zile. Este, într-un fel, scandalos că, după 11 ani de zile, finalizăm acest pod. Eu mi-am propus să luăm lucrare cu lucrare şi pe cele care sunt avansate să le aducem într-un stadiu de finalizare, spre beneficiul locuitorilor din zonă”,a declarat preşedintele CJD, Adrian Ţuţuianu, la inaugurarea podului de pe Ialomiţa.

Acesta a adăugat că va fi asfaltat anul viitor şi drumul de la Bilciureşti spre Finta.

La inaugurarea obiectivului au fost prezenţi, alături de conducerea CJD, senatorii Valentin Calcan şi Leonardo Badea, deputatul Georgică Dumitru şi directorul Direcţiei Silvice, Costel Preda şi directorul societăţii care a realizat investiţia., dar şi primari din localităţile învecinate.

 

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro