Popa: “Nu am depus cerere la PSD Dâmboviţa!” –Ţuţuianu “Nu comentez!”

După ce  Biroul Politic Judeţean al PSD a votat împotriva primirii lui Radu Popa în organizaţia Dâmboviţa, au apărut în spaţiul public dâmboviţean mai multe întrebări şi tot atâtea necunoscute.

Cel vizat de refuzul social democraţilor dâmboviţeni, deputatul Radu Popa a precizat pentru Gazeta Dâmboviţei: “Eu n-am depus nici o cerere scrisă la BPJ Dâmboviţa. Şi nu cred nimic din ce scrie în articolul publicat.” În plus, acesta  a precizat că nu cunoaşte discuţiile din cadrul partidului pe acest subiect: “Nu am cunoştiinţă despre discuţiile din BPJ. O să-l sun pe preşedintele Ţuţuianu şi o să îl întreb.”  a mai spus Popa.

Contacta de Gazeta Dâmboviţei, Adrian Ţuţuianu a spus că are nimic de comunicat  pe acest subiect: “Nu comentez! În BJP avem multe discuţii unele legate de context, nu de persoane, care trebuie să rămână în interiorul partidului.”

Deputatul Radu Popa a intrat recent în Partidul Social Democrat, după o perioadă în care a activate ca independent în Parlamentul României. Acesta a fost numit consilier pe probleme politice al preşedintelui PSD, Victor Ponta. Radu Popa a câştigat mandatul de reprezentare al târgoviştenilor din partea Partidului Poporului Dan Diaconescu.

În perioada campaniei electorale între actualul consilier al liderului PSD Victor Ponta şi liderul social democraţilor dâmboviţeni au existat mai multe schimburi de replici, datorate în special viziunilor politice antagoniste. Cu toată opoziţia de la Dâmboviţa, Radu Popa are şi susţinători în PSD-ul local, 4 membri ai BJP dorindu-l ca şi coleg în organizaţie.

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro