Mirajul electoral al panglicii! Bădău, Țuțuianu și Oprea, inaugurare la Pucioasa!

Inaugurare în stil mare astăzi la Pucioasa, unde conducerea Companiei de Apă și a Consiliului Județean au încheiat oficial,  la rezervorul de apă din cartierul Bela, lucrările Contractele de lucrări 6 și 7, pe POS Mediu I, Extinderea și Reabilitarea Infrastructurii de Apă și Apă Uzată din județul Dâmbovița.

La evenimentul de inaugurare au participat și au tăiat panglica obiectivului președintele CJD, Adrian Țuțuianu, directorul Companiei de Apă Târgoviște, Alexandru Oprea, și primarul din Pucioasa, Dănuț Bădău, care a ținut să precizeze că proiectul a fost realizat și prin contribuția orașului Pucioasa. Asta în ciuda atacurilor susținute, venite din ambele părți, cu acuze de incapacitate administrativă și lipsa preocupărilor pentru cetățeni.

Acest obiectiv face parte dintr-un sistem mai mare de alimentare cu apă a orașului Pucioasa și, în principal, de aducțiune a apei potabile din sursele montane. Acesta ar fi primul punct care distribuie apa în orașul Pucioasa, urmând ca celălalt obiectiv de distribuire a apei potabile să fie bazinul de stocare de la Mușa. Felicităm atât constructorul cât și Compania de Apă care în colaborare cu noi, prin contribuția orașului Pucioasa și CATD în numele și pe seama noastră a realizat acest proiect chiar dacă să spun așa am avut multe dificultăți în ceea ce privește disconfortul în această zonă. Cu toții am trecut prin acest impas și cu toate că mi-aș fi dorit să beau o gură de apă în acest vârf de deal din izvoarele montane, o să dăm toată încrederea necesară pentru cei care au această responsabilitate, inclusiv noi, de a aduce apa din sursele montane aici și în bazinul de la Mușa, în așa fel încât să alimentăm cu apă potabilă toată această zonă“, Dănuț Bădău.

Au mai fost prezenți la inaugurare primari din localitățile învecinate, reprezentanți ai Companiei de Apă, ai constructorului și consilieri județeni.

Potrivit informațiilor oferite de Compania de Apă, lucrările din cadrul Contractului de Lucrări 6 sunt împărțite în 3 obiective: lucrări la sursele de apă, stația de epurare Pucioasa și Stația de epurare Fieni.

Lucrările la sursele de apă au presupus reabilitarea a 4 rezervoare existente: Mușa, Fieni și două rezervoare din cadrul gospodăriei de apă Gâlma, construirea unui nou rezervor cu o capacitate de 500 mc în localitatea Bela, construirea a 3 stații de clorinare în cadrul gospodăririlor de apă Mușa, Fieni și Brănești, construirea unei stații de dezinfecție cu hipoclorit de sodiu în cadrul gospodăriei de apă Bela, executarea a 16,5 km conducte de aducțiune de apă și executarea a 3 foraje noi, pentru extinderea sursei de apă.

,

,

DSC_1179_800x533

 

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

: 4 ganduri despre “Mirajul electoral al panglicii! Bădău, Țuțuianu și Oprea, inaugurare la Pucioasa!

 • 31 mai 2016 at 13:46
  Permalink

  Tutuianu si-a pus oamenii la Compania de Apa :Muresan, Oprea si mai nou Igescu ca sa mulga pentru el ….
  Psihopatul asta face pe cinstitul dar trebuia dus de mult la ,,racoare” .

  Reply
 • 31 mai 2016 at 11:39
  Permalink

  a propos: cei care își fac un scop în viață în a tăia panglici se numesc … panglicari? 😉

  Reply
 • 31 mai 2016 at 9:18
  Permalink

  Repede vine Tutuianu cu foarfeca la taiat panglici. Binenteles cu securistul Oprea pus la Compania de Apa sa acopere furturile hotilor din PSD si acolitii nemernicului psihopat Tutuianu. In plus vad ca s-a impacat cu Badau dupa principiul jeg la jeg trage, unul dintre cei mai slabi primari pe care ia avut Puciosa. Oameni ai Pucioasei , daca se implica tutuianu acolo , feriti-va spatele si puneti mana pe bazunare ca psihopatul asta va va face mari probleme personala si va cauta sa va fure cu orice ocazie. Individul este perculos atat el cat si acolitii lui de aceeasi factura cu el.

  Reply
 • 30 mai 2016 at 20:34
  Permalink

  Daca si-ar fi taiat toti “panglicile” cu 15 cm mai jos … Doamne ce bine era! Au inaugurat panglicile, dar au baut si apa cu fecale ca orice cetatean de rand sau pt ei a fost adusa apa minerala?? Sunt toti atat de hidosi, de prosti, de buhaiti si de burtosi incat ma intreb daca nu a fost periculos sa li se dea foarfeca in mana! Cum de a ajuns Romania pe mana unor astfel de jeguri? Romani aveti grija pe cine puneti stampila! Mergeti la vot, cu mic cu mare, cu morti si cu vii … dar nu puneti stampila pe plaga rosie a PSD-ului! Ne-a distrus viitorul!

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro