Țuțuianu, filmat când le spunea primarilor cum cheamă la raport poliția! Reacția IPJ Dâmbovița

 Seria înregistrărilor cu Adrian Țuțuianu continuă. Pare că undeva există o întreagă bază de date a cărui personaj principal este președintele PSD Dâmbovița, vicepreședinte al Senatului României. MDI TV a publicat astăzi, o înregistrare video din 24 august, în care Adrian Țuțuianu spune, de la prezidiu CJD, că îl va chema la raport pe șeful poliției pentru că reprezentanții presei care îl însoțeau au fost opriți în trafic. Țuțuianu se laudă în fața primarilor că va cere explicații poliției pentru aceasta, dar și despre anumite situații în care sunt implicați primari PSD.

“Oprește (n.r. Poliția) pe aștia de la presă care ne însoțeau. Ei spun: Domne’, suntem cu domnul Țuțuianu! Nu ne interesează pe noi!( n.r.  polițist). Astăzi o să-l chem (n.r. pe șeful poliției) și eu să-l întreb: e corect că l-au oprit pe ăla de la presă, dar de exemplu, primarul din Vișinești, bătut măr de unul care are oi, în urmă cu două săptămâni, de ce nu are dosar ală? Nu că am eu ceva cu cineva! Bă, dar când îl bați pe un primar, când îi tai patru cauciucuri de la mașină într-o singură zi, unde-i Poliția română? Aseară, primarul de la Gura Foii! Unul beat se duce să-l omoare în casă. Primarul a sunat pe 112. A plecat un milițean de la Găești, a ajuns la Gura Foii și a găsit unul cu căruța de lemne pe drum. I s-a părut mai suculent ală! Lasă-l dracu pe primar să-l omoare! ”

Înregistrarea este făcută în sala de ședințe a CJD. La prezidiu, alături de Adrian Țuțuianu, stau cu rol decorativ: președintele CJD – Daniel Comănescu, vicepreședintele CJD – Alin Manole și șeful ADI Salubritate – Marin Antonescu. Aceșta rămân indiferenți când aud despre imixtiunea în treburile poliției, de care le vorbește primarilor,  liderul PSD Dâmbovița.

 

Într-un punct de vedere al IPJ Dâmbovița, ulterior apariției înregistrării, Danil Zepiși neagă că polițiștii ar fi fost chemați la raport: “Șeful Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, comisar șef de poliție Zepiși Danil, nu a fost sunat sau chemat niciodată în legătură cu aspectele sesizate în articolul de presă. Mai mult, până la data de 31 august a.c., șeful Inspectoratului, comisar șef de poliție Zepiși Danil, a fost în concediu medical. În acea perioadă, adjunctul șefului I.P.J Dâmbovița, comisar șef de poliție Păun Sorin, a fost lăsat la comanda Inspectoratului, prin dispoziție. De asemenea, nici acest ofițer de poliție nu a fost sunat sau chemat în legătură cu aspectele sesizate în articolul de presă.” se arată într-un comunicat de presă. Cu alte cuvinte, Zepiși spune că liderul PSD doar se lăuda în înregistrarea apărută în spațiul public. Asta rămâne de văzut!

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro