Mazilirea lui Ţuţuianu şi a lui Volintiru, cel mai în vogă zvon de la Târgovişte!

“Dragostea” cu năbădăi dintre copreşedinţii USL Târgovişte, Adrian Ţuţuianu şi Mihail Volintiru, a fost preluată, cum era de aşteptat, şi de celebra “gură de Târgovişte” şi dată mai departe urbei. Aşa că susţinătorii celor două tabere se bucură cu gura până la urechi, când aud că va muri şi “capra vecinului”  de alianţă.

Mai concret, pe la colţuri social democrate se vorbeşte cu oarecare satisfacţie că Volintiru ar fi urma să fie mazilit de centru, că cică n-ar mai fi în graţiile cercului apropiaţilor lui Crin Antonescu. Zvonul ar putea avea un oarecare parfum de credibilitate, având în vedere că interimatul e interimat, iar centrul a schimbat des preşedintele la Dâmboviţa, dacă n-ar fi finalul bârfei care o transformă într-o glumă: Volintiru ar urma să fie înlocuit de Orban! Asta demonstrează că zvonul a plecat dintr-un cerc fără legături în PNL. Orban nu este tocmai în postura în care să primesacă o aşa numire. Recent, chiar Ludovic Orban declara: “Atât timp cât va fi Antonescu va fi preşedinte al PNL nu voi fi nici măcar trezorier la o organizaţie comunală.”

Cam asta cu liberalii. În taberele anti social democrate, se poveşteşte cu satisfacţie că Ţuţuianu urmează să fie mazilit la sfârşitul acestei luni, în cadrul congresului USL. Spune “gura de Târgovişte”, cu preşedintele de la Dâmboviţa, se va da un exemplu pentru alte nuci tari din USL, care, precum Ţuţuianu, vor să ţină liberalii la respect. Cei care-l înlocuiesc pe la colţuri pe Ţuţuianu spun că Bucureştiul va opta pentru un coleg mai tânăr şi cu mare trecere la centru. Şi acest zvon ar putea avea un parfum de credibilitate având în vedere că şeful social democraţilor dâmboviţeni nu e chiar “cel mai iubit pământean” în unele cercuri apropiate conducerii PSD. Cu toate acestea, e totuşi greu de crezut că Ponta va decapita o organizaţie cu rezultate foarte bune în alegeri, care, de bine de rău, funcţionează şi pentru care se pot găsi alte metode coercitive, dacă va fi cazul. Rămâne de văzut, însă, cum se vede politica şi din capitală şi dacă zvonurile nu sunt altceva decât luptă de gherilă pentru demoralizarea adversarului.

 

PS. Prin luna iunie a anului trecut, după locale, se auzea tot în târg că Florin Popescu a făcut infarct de supărare că a pierdut alegerile şi ca Ion Stan va fi demis din fruntea PSD Dâmboviţa. Eh, atunci, “gura de Târgovişte” a nimerit-o, cel puţin într-un caz. Dacă se păstrează proporţia vom vedea care e cazul în care o nimereşte acum! Dacă o nimereşte!

 

 

Distribuie:

Locuri de munca

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro