Țuțuianu, după CEx: “Scrisoarea și-a atins scopul”. Mimica liderului dâmbovițean nu era la fel de optimistă

sursă video Digi24

Scrisoarea pe care noi am făcut-o și-a atins scopul. (…) Nu contează numărul de voturi, ci contează că ne-am putut exprima, că am adus argumente pro si contra, și unii, și alții și mai contează că acest Comitet Executiv devine un comitet lucrativ care va avea capacitate să ia în viitor cele mai bune decizii pentru partid.”este declarația făcută de Adrian Țuțuianu, imediat după terminarea ședinței. La capatul a opt ore, plenul CEx a decis că partidul îl va susține pe Liviu Dragnea și în continuare.

Miercuri, 19 septembrie, a apărut public o scrisoare semnată de  Paul Stănescu, Gabriela Firea și Adrian Țuțuianu, în numele unui comitet de inițiativă.  Scrisoarea este un document extrem de critic solicitându-se demisia imediată a lui Dragnea (VEZI scrisoarea AICI) Se vorbea pe surse de o susținere din partea a 22 de organizații pentru scrisoare și implicit pentru demisia lui Dragnea. La CEx, doar 10 voturi au mai fost contra liderului.

Chiar dacă, după CEx , vorbele lui Adrian Țuțuianu încearcau să inducă o notă pozitivă înfrângerii taberei antiDragnea din forul partidului, mimica liderului PSD Dâmbovița trăda adevărata stare de spirit.

Un gand despre “Țuțuianu, după CEx: “Scrisoarea și-a atins scopul”. Mimica liderului dâmbovițean nu era la fel de optimistă

 • 22 septembrie 2018 at 11:13
  Permalink

  gata, Dragnea a înfrînt!
  reglarea de conturi care s-a vrut o zaveră s-a adjudecat de către partidul odios, PSDragnea (cine are bani comandă muzica!)
  odios numesc eu pe cel ce gazează copii, pe cel ce crede că m-a mituit mărindu-mi pensia
  Țuțuiene, dacă „Scrisoarea pe care noi am făcut-o și-a atins scopul.”, procură-ți, tată, chiloți de tablă
  că-n țara asta strîmb făcută… 🙁

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro